reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

powiedzieli babce że może wyjść ze szpitala (miała termin porodu) a potem na sali sądowej udowadaniali że wyszła na własne życzenie bo nigdzie w karcie nie było wpisane że została w tym dniu wypisana, nie zdążyli wpisać bo po dwóch godzinach trafiła na porodówkę i urodziła dziecko w zamartwicy - ku$%#@^&& normalnie bajzel żeby tego inaczej nie nazwać
przeczytałam zwiastun...wiesz mojej znajomej jak była w ciąży lekarz nie zdiagnozował, że dziecko nie rośnie.podobno wystarczyło podać jakiś lek w czasie ciąży, a urodziłaby zdrową córcie.mało tego już przy porodzie, słyszała jak jeden lekarz do tego co prowadził powiedział dosłownie "to jak ty tego ***** nie widziałeś?!", a tamten ponoć tylko pochylił głowę i powiedział, że nie.ale jak można nie zauważyć???!!!teraz dziewczynka jest karzełkiem i inne problemy zdrowotne ma.a przecież wystarczyło podać lek....

reklama
Kasia, ja też mam nadzieję, że mój się zmieni pod tym względem.dam mu jeszcze parę dni ;) słodkich snooff
Just, masz piękny 13 tydzień na paseczku:)gratuluję i życzę kolejnych spokojnych!!!

mam nadzieję, że znajdę ten materiał w necie, ale z tego co zdąrzyłam się zorientować, to jakiś niezły obłęd.ja czasem jednak podziwiam ludzi, jak słyszę co ich spotyka, bo sama to nie wiem, czy za pistolet bym nie chwyciła i się z tym towarzystwem wzajemnej adoracji policzyła
jak znajdziesz ten material na necie to przeslij linka jestem ciekawa co to za reportaz

kobietka jak to nie zrobili usg przed samym zabiegiem?!:wściekła/y::no:
jestem w glebokim szoku...co to za szpital i jeszcze polozyc kobiete po stracie dziecka na sali z matka i z jej malym dzieckiem :no: to sie w glowie nie miesci...
ale nie pozostaje nic innego jak zapalic swiatelko dla aniolka
[*] bo na glupote lekarzy nic nie mozemy poradzic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(

Ja również jestem zbulwersowana:wściekła/y: Juz od jakiegos czasu ,,trajkoczę" o tym mojemu P. bo po prostu nie potrafie tego zrozumieć, przecież dwóch lekarzy poprzez USG musi potwierdzic diagnozę, aby wykonać zabieg, więc o co w tym wszystki chodzi? To był ich (za przeproszeniem) zasrany obowiązek!

Cześć dziewczyny
Tylko na chwilkę ,,bo po wigilii pracowej jestem i ide spać.

She trzymam kciuki, ja chociaż nic kompletnie nie było widać i tak się trochę uspokoiłam, czego życze i tobie.
Pytałaś o farbowenie - wiec ja farbowałam w ciąży i myśle że to wpływu nie ma. Moja pani dr mówiła ze to raczej chodzi o zapachy, które w przypadku mdłosci są nie do wytrzymania. Ja idę 28.12 i narazie nie odwołuje fryzjera, chyba że dojda jakieś sensacje.
CO do badania - to miałam badanie wziernikiem.Natomiast jeśli nie chcesz to nie musisz sie zgadzać, powiedz ze wolisz chwilke sie wstrzymać,. Ja wolałam sprawdzić , bo u mnie był problem z nadżerką i chciałam zobaczyć co sie dzieje

Buziaki i dobranoc

Zapalam światełka dla Naszych ANIOŁKÓW
[*]
[*]
[*]
Przepraszam, ale wklejam wierszyk ....przy którym często płaczę, ale i uśmiecham się czasami.....

Spójrz Mamo do góry
To ja kiwam do Ciebie z tej niebieskiej chmury,
Jestem i wciąż o Tobie pamiętam,
Gwiazdy dla nas świecą
I to dla Ciebie te białe płatki ode mnie z nieba lecą,
Zimowy wieczór, a ja wciąż na Ciebie patrzę,
Twoje włosy gładzę,
Wtulam się w Twoje ramiona,
Nie chciałem żebyś czuła się osamotniona,
Połóż się, kochana, nie czekaj na mnie do rana
Popatrz jeszcze tylko na te błękitne chmury-
Popatrz Mamusiu na mnie-jestem tu u góry...

Iwonka, śliczny wierszyk, łza się w oku kręci przy pierwszym już wersie, ale i uśmiech faktycznie się pojawia i to ten taki szczególny, co leci do dziecka do nieba.dziękuję:-)

dziękuję Ci Iwonko za ten wierszyk

u mnie dziś mija dokładnie miesiąc...
cały dzień rozmyślam... co by było... i co będzie...

reklama
Kasikz, z tego co pamiętam to chyba Ty miałaś pytać ginkę, co myśli o dalekim jechaniu na święta. możesz powiedzieć co Ci powiedziała?
bo oprócz dylematu, czy do rodziców, czy do teściów, to jeszcze mam dylemat czy ludzika za bardzo nie wytrzęsę w podróży:eek:

Do góry