reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

haha seks gatki, mam kilka seks koszulek ale my to juz jestesmy zmeczeni ale jaka to przyjemna praca hihi zreszta ja nigdy nie odmawiam bo to uwielbiam :-p takze teraz mojego wykorzystuje na maksa, przytulanki byly w 5dc, 9dc,10dc,11dc a dzis chyba dam mu odpoczac bo rano wstawalismy i on sie nie wyspal.. pozatym moj tesc dzis byl na badaniach i ma na jednej nerce torbiele a na drugiej chyba guza 3cm i musi isc na tomografie :-( boje sie troche ale mam nadzieje ze to nic zlego nie bedzie... napisalam o tym smsa adamowi i sie teraz denerwuje takze dzis seksik raczej pojdzie w odstawke bo tak bez ochoty to bez sensu.... moze jutro z rana mu sie zachce ;-)

reklama
julitka nie denerwuj się, bo pewnie wszystkich to nie dotyczy, ale trochę o tym poczytałam i coś w tym jest, poza tym sama zobacz dziewczynom często w badaniach na zespól antyfosfo.. nic nie wychodzi a lekarze mimo wszystko przepisują acard na rozrzedzenie krwi i heparynę... i ciąze się wtedy donoszą...
a poza tym picie dużych ilości wody raczej nie szkodzi, ja broń Bóg nie straszę tylko mnie taka refleksja naszła... sorki
a ja bardzo mało piłam bo czasu nie miałam w pracy myśleć o piciu i zdarzalo się ze 8 godzin nic nie pilam

ewela a bierzesz cos na rozrzedzenie krwi?? bo gin ci powinien przepisac wedlug mnie chyba ze to nie jest az tak powazne ;-)

SHe, słodkich snooff!!
Lenka, mnie też zawsze bolały przed, a teraz nic...aż się martwiłam, ze @ nigdy nie przyjdzie, ale jednak...i to jakby mnie ktoś odkręcił-nie wyrabiam, ale jak niigdy się cieszę, bo to już krok do przodu w kolejnych starankach...7tyg oczekiwania...a miałąm nadzieję, że dostanę normalnie-po miesiacu od zabiegu. i myślę sobie, że skoro bolą się cycole, to może akurat dobry znak, że wszysko zaczyna wracać do normy:)to czekamy:)

SHe, słodkich snooff!!
Lenka, mnie też zawsze bolały przed, a teraz nic...aż się martwiłam, ze @ nigdy nie przyjdzie, ale jednak...i to jakby mnie ktoś odkręcił-nie wyrabiam, ale jak niigdy się cieszę, bo to już krok do przodu w kolejnych starankach...7tyg oczekiwania...a miałąm nadzieję, że dostanę normalnie-po miesiacu od zabiegu. i myślę sobie, że skoro bolą się cycole, to może akurat dobry znak, że wszysko zaczyna wracać do normy:)to czekamy:)

Jula obyś była prorokiem bo już niedowierzam tym cyckom

Pati na nerki są bardzo dobre ziólka, moja ciotka też miała torbiele na nerkach i piła skrzyp (herbatkę) i zeszły, ale nie namawiam bo niektórzy w to nie wierzą.

mnie cyce bolaly przed poronieniem teraz przed @ nic mnie nie boli

lena napisz mi jakie to ziolka bo wszystkiego trzeba sprobowac choc poki co nie wiemy co to za guz jest bo mial tylko usg robione.

anetha ja w 5tc i 3 dniu mialam betke powyzej tysiac, wiec masz sie z czego cieszyc a suwaczkiem nie zapeszysz :-) a jaka mialas betke ostatnio? jak w ogole robilas :-)

Pati ziele skrzypu ale kupcie nie takie w torebkach jak herbata tylko paczkę sypanych ziół w zielarskim sklepie albo w aptece, zaraz w książce sprawdzę i napiszę Ci jak pić (moja mama jest z zamiłowania zielarką dlatego raczej nie kituję bo ona na wszystko mi wpycha zioła)

reklama
Lenka,własnym cyckom nie dowierzasz???!!!;)
ja się nie denerwuję, a na pewno nie na Ciebie:)tylko nie wolno tak myśleć/chociaż sama też tak myślałam.ja jak tak sobie przypomnę, to też piłam mało-chociaż ok 1,5-2l na pewno, ale jak okazało się, że mam problem z wodami płodowymi, to kazali mi pic 3 albo więcej litrów.masakra, ale piłam.
dziś posiedziałam trochę z moją gin i pogadałam na spokojnie i ona mi tłumaczyła dosłownie wszystko.już w momencie jak wyszło, że mało tych wód i że dzidzia jakoś mało przyrasta, to ona coś mówiła, że może z przewodzeniem łożyska coś jest/nie pamiętam dokładnie jak to nazwała/, ale to =się zaburzeniom dostarczania dla dziecka "jedzonka" i stąd ten akard.nie wiem-biorę, bo jej ufam na 100% i wiem, że wie co robi.
Pati, mam nadzieję jednak, że u Twojego teścia nie będzie to nic poważnego.
a z tymi przytulankami to wiesz, że przed decydującym starciem wojsko musi odpocząć:)

Ostatnia edycja:
Do góry