reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

julitka a ty mialas lyzeczkowanie ?? kurcze i tak szybko ci powolila sie starac juz w styczniu :D ej no to ja chce isc do twojej ginki zeby mi tez tak powiedziala :-) w lozysku u mnie nic nie znalezli wszystko ok no i badania w szpitalu tez ok... czyli chyba ta niewydolnosc szykowa u mnie . moze mi lekarz tez pozwoli szybciej niz za 6 miesiecy jak mowili... skoro twoja tak pozwolila :-) ale fajnie ;-)

reklama
Missiiss, też byłam zaskoczona:) miałam Kochana łyżeczkowanie-najpierw poród a później wyłyżeczkowane łożysko.w badaniach histopat:łożysko, pępowina, płyn owodniowy-niczego nie znaleźli.wyniki badań też ok.powiedziała, że być może była jakaś wada, która bardzo powoli się rozwijała.wiesz, u mnie z tym styczniem, to boję się cieszyć, bo jeszcze róźnie może być z wynikami, no i nie wiem co USG pokaże.
w styczniu minie mi 3 m-ce po zabiegu,moja gin owszem jest ostrożna, ale skoro będzie ok, to po co czekać.nigdy nie wiadomo kiedy bedzie ten najlepszy moment.więc uszy do góry:)a jeśli masz blisko do Lublina, to z chęcią podzielę się z Toba moim lekarzem :-)

Ja tylko szybciutko bo zaraz goście a ja jeszcze w proszku.
Byłam na wizycie i tak jak myślalam jeszcze za wcześnie i nic nie widać. Ale troche się uspokoiłam , pani dr zawsze na mnie tak działa:-)
Na razie wiem tyle że nic nie wiem. Mogę zrobić bete jak chcę. Ale chyba nie nie będe robić . Poczekam. Mam brać duphaston i fraxapiryne (czy jak to sie nazywa- zamiast clexane).i wrazie bóli mogę brąć nospę Jedyne co było widac to torbiel, która niestey znowu została po owulacji. Ale pani dr powiedziała żeby się tym nei martwić, a nawet cieszyć bo jest pozytyw znaczy hormony ciążowe pracuje(jeśli jest ciąża):-)Mam tylko najlpiej narazie odpocząć od przytulanek bo przez torbiel mogą boleć. I śluz też jest taki ładny jak powinien byc . Tyle wiem. Nastepna wizyte mam 19.12 wiec wtedy powinnam coś już wiedzieć.A i mogę mieć plamienia po tym zastrzyku ,ale podobno czesto się pojawiają .AA i pani dr pokazała na usg że jakby miała wróżyć z fusów:-) to wtym miejscu moze cos sie dziać. Ale to tylko wrózenie z fusów.
I generalnie choć nic nie wiem narazie jestem spokojniejsza.Buziaki. jak będe mogła sie odezwę.

She co do takiego uczucia ja chwilę w dzień takie miałam , jakby zaraz miała przyjść @ ale nic nie było. Może tak już jest. Nie martw sie.

Kariotyp jesli bez refundacji czeka się bardzo długo i kosztuje koło 500 za osobe, a musisz zrobic razem z M. Chyba że wieszże dziecko miało wadę gentyczną wówczas mozesz starać się o bezpłatne badanie w poradni genetycznej

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!!!:happy:

czytam, czytam i:

- ciesze się bardzo z udanych wizyt u ginów :-)
- wypatruję dalszych dobrych informacji od kolejnych zafasolkowanych :tak:
- pozdrawiam te coraz bardziej niecierpliwe i kombinujące :cool2:

i mam pytanie czy któras z Was robiła badanie na listerioze???
i jeSli tak to czy w każdej klasie IgM, IgG i IgA ???

Buziaki

lena kombinujace mowisz:cool2::-) to ja to ja !!! :-D

julitka no do lublina do mam jak na koniec swiata hehe :-) ale wlasnie mi w lutym 13 minie 3 miesiace... a wczoraj tak myslalam ze jak bede miala w styczniu urodziny bo 13 mam to wtedy bedzie juz dwa miesiace jak dzidzius moj odszedl :-( kurde ja sie urodzilam 13 w piatek a on zmarl 13 w piatek :-( bez sensu i na urodziny bede ciagle sie smucic jak go bede wspominac... :-(

a w tv znow o invitro... pojebało ich zeby to wycofac ... kurde przeciez tylu ldziom to pomaga a ci z kosiola cholera jasna to juz nie maja sie czego przyczepic. chca znow wladze miec nad panstwej jak w dawnych czasa?? ehhh masakra jakas... niechs ie lepiej nie wtraca do tego tematu...

reklama
Do góry