reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziwczynki mnie bardzo bola plecy bardziej kosc ogonowa i podbrzusze taki dziwny bol czy nie bol jakby mnie cos ciagnelo po obu stronach i jakbym miala napiete podbrzusze nie wiem czy to jelita bo nie moge do wc isc.znow sie boje ze bedzie zle:-(
Anetha, też miałam takie dziwne bóle kości ogonowej (miałąm wrażenie jakby ktoś próbował ostatnią kosteczkę odmontować) - wg ginki to efekt rozciągania wiązadeł, tak samo jak pobolewanie/ciągnięcie w pachwinach, po bokach brzucha.

Karola, super, że z ludzikiem wszystko dobrze :-) szepcz do brzucha, żeby się co nieco lokator przekęcił, żeby ładne foty 22 wyszły ;-)

She, mnie cyce teraz wcale nie bolały. Za bardzo też się nie powiększyły, żyły na wierz nie wystąpiły. Tylko otoczki sutków się powiększyły, ale to nie w 30 dc, tylko później ;-) Więc spokojnie nie stresuj malucha domysłami :-)

kolorowych snów

ej wiecie co?? zauwazylam dzisiaj w sumie pamietam ze juz w ciazy tak chyba mialam :eek: na tej otoczce na cycku mam takie male zyłki fioletowe takie malenkie i dosc ciemne, atk i w kolko jest duzo a na cycach ogolnie mi juz zyly jakie byly widoczne poschodzilo troche ale te male zyleczki mnie zaniepokoily??:eek: nie wiecie co to moze byc czy to poprostu po ciazy ?

dobry wieczór Kochanieńkie!
no staram się nadążać, ale to nadludzkich sił wymaga;) pozdrawiam Was wszystkie i cieszę się sukcesami:)
Anetha, ja właśnie od wczoraj "męczę się" z 1szą @ po 7 tyg od zabiegu!!!/HURRA!!!/-to chyba przesyłka dotarła, więc mam nadzieję, że wyzbyłaś się jej skutecznie na parę miesięcy:)
missiiss-może te żyłki to pozostałości faktycznie,nie wiem bo nie miała takich u siebie, za to ja mam ciemną linię od pępka....a wpadłam na Twoje pyt dot wcześniejszych starań i teraz jak już jestem w trakcie 1szej, to jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że nie będziemy się po niej starać /tak było przez dwa lata/.
a w ogóle jutro mam wizytę u gin/idę mimo @ bo chyba po 7miu tyg po zabiegu jakaś pogadanka mi się należy.mam nadzieję, że powie mi coś konstruktywnego i szczerze poradzi jakieś badania i już trudno, zrobię szybciutko wyniczki i działamy/chyba.../.kurna, wszystko chyba.ale się boję.

Jesteście bezlitosne!!:szok:
Nie dam rady nadrobić!!:szok:

Karola super, że na wizycie wszystko ok!! :-D:-D:-D:-D:-D

Do napisania jutro ;-);-);-);-)

Witam proszę o radę co w mojej sytuacji mam zrobić.
W roku 2003 dwa razy poroniłam w pierwszych tygodniach ciąży, wykryto toxsoplazmoze.
wyniki:
..............IgG......IgM
11.2004-116---1.78
07.2005-175--wykryto
11.2005-246--wykryto
10.2007-229---1.85
06.2008->300--0.99
09.2008-237
01.2009->300
11.2009-231--1.08

Dwukrotne leczenie Rovamycyną i 1x Deraprimem w 2004-2005, Pozostałe wyniki w normie.

:-):-)czesc laseczki, no musialam wczesnie wstac,bo na pobranie krwi sie szykuje, na jakis odczyn coombsa czy cos no i siki jeszcze :-D:-D:-D dziżes ,ale mnie sie nic nie chce , masakrunia. Buziaki wszystkim wam ;-)

OBDARTA ZE SKÓRY w 1/5 pow.ciała-URWANA ŁAPA! (840811235) - Aukcje internetowe Allegro dziewczyny moze ktora sie na kotka zdecyduje :-( tak mi smutno, taka ladna kotka a tyle musi wycierpiec :-( ludzie sa okrotni...

Matko, Pati nie mam słów. Gdyby nie to, że jestem w pracy, to bym się popłakała. Bidulka... Mam nadzieję, że znajdzie domek. Ciepły i kochający. Mój labek raczej by na kota nie przystał, a poza tym pies, kot, dziecko i M to nieco za dużo ;-) A ta kotka będzie potrzebowała dużej uwagi i czułości... Powinna mieć wyłączność na serducho właściciela.

She, mnie cyce teraz wcale nie bolały. Za bardzo też się nie powiększyły, żyły na wierz nie wystąpiły. Tylko otoczki sutków się powiększyły, ale to nie w 30 dc, tylko później ;-) Więc spokojnie nie stresuj malucha domysłami :-)

Just pociesza mnie to co piszesz. Ja dziś jadąc do pracy wpadłam w lekką panikę, bo poczułam taki skurcz brzucha i normalnie na bank byłam przekonana, że mi krew pociekła. Czułam się identycznie jak w pierwszy dzień @. Wleciałam do pracy, buch do kibelka, a tam... Czysto... Ufff...

Staram się nie wariować, ale to jednak nie jest takie proste :-( Podświadomość to straszna rzecz...

Karola a jakieś zdjątko Twojej na 90% córeczki??? :-) Cieszę się, że wszystko ok. No ale jakby mogło być inczej? ;-)

Miłego dnia Kochane!

reklama
Do góry