reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jak przyjęłam 35 dni, to wyszło mi, że do zapłodnienia doszło 28/11, a to by znaczyło, że tydzień temu. Nie sądzę, by test już pokazał jakiekolwiek kreski.

A jak przyjęłam 32 to data poczęcia wyszła 25/11. A wtedy to nawet dużo przytulanek było.

ja też nie miałam regularnego okresu i gin mi wyliczył od ostatniej OM na 28 dniowym cyklu
a dokładniejszy się ustala podczas usg na ostanim wyszło mi że dzień wiecej jestem w ciąży niz od OM

Dzięki dziewczyny. Narazie się nie nastawiam .Zobaczymy co będzie.

She to po prostu ciąża. Moja kreseczka jest podobna do tej twojej ciemniejszej. Wieć gratuluję. To będziemy sierpnióweczki:-D

Co do lekarza to nie chce iść za wcześnie, ale też nie za późno. Czasami jednak warto isć wcześnie żeby wiedzieć że na przykład trzeba uważać bo jest krwiaczek albo inne rzeczy, więc jeszcze pomyslę kiedy. Ale myśłe że gdzies za 1-2 tygodnie., tak żeby wiedzieć czy mogę jechać na święta , bo mam przed soba 500 km

Dzięki dziewczyny. Narazie się nie nastawiam .Zobaczymy co będzie.

She to po prostu ciąża. Moja kreseczka jest podobna do tej twojej ciemniejszej. Wieć gratuluję. To będziemy sierpnióweczki:-D

Co do lekarza to nie chce iść za wcześnie, ale też nie za późno. Czasami jednak warto isć wcześnie żeby wiedzieć że na przykład trzeba uważać bo jest krwiaczek albo inne rzeczy, więc jeszcze pomyslę kiedy. Ale myśłe że gdzies za 1-2 tygodnie., tak żeby wiedzieć czy mogę jechać na święta , bo mam przed soba 500 km

Ja też chciałabym przed świętami temat lekarza załatwić.

W maju miałam zrobić piękny prezent na Dzień Matki mojej Mamie... Nie udało się, bo w tym dniu byłam w trakcie poronienia.

Może uda się prezent na BN? :-)

Fajny ten suwaczek ale nie wolisz żeby obliczał tygodnie? Jaki wychodzi ci termin:-)

Na taki przyjdzie czas jak gin potwierdzi to co pokazały dziś testy.

To tylko taka próba ;-) Pierwsze koty za płoty.

W maju nie zdążyłam z jakimkolwiek suwaczkiem. Teraz zdążę ze wszystkim :-)

Termin przy założeniu 32dc - 20/08/2010. Dzień przed moimi imieninami :-)

A Tobie?

reklama
Do góry