reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetha - za szybko poszłaś do ginka - zrób sobie jeszcze raz bete i jak przyrośnie to wszystko będzie jasne i głowa do góry!!!

gann9n73ss79gcwu.png

oj o m to lepiej nie pytaj:)na szczęscie jeszcze w pracy, bo dziś miałam znów napady smutku i dbrze że tego nie widział.ale w weekend ma mne odwiedzić znajoma, też straciła dzidzię i pewnie na smutno popijemy poużalamy się i zrobi się lżej.za to teraz czytam w necie o badaniach po i mówiąc szczerze już się pogubiłam, co robić na pewno, czy w zależności od fazy cyku/której zresztą nie mam/-no głowa puchnie-totalny mętlik.do powrotu do pracy mam jeszcze 2tyg, ale już się martwię, że z tymi badaniami nie zdąrzę i w ogóle, że za długo z nimi czekałam.brr a wizytę mam dopiero w sobotę
a Ty Lenka, jak samopoczucie u Ciebie?regenerujesz już siły?

Moim zdaniem nie możliwe!!!! Do misiąca to bym uwierzyła. Mi bardzo szybko spadało w ostatniej ciązy!! Ale nie wiem na 100 %. Jak zrobisz sobie 2 raz to bedzie jasne...

gann9n73ss79gcwu.png

Anetha, Słonko Ty lepiej nie kombintuj, bo pewnie siedzisz teraz i szperasz w necie, czy tak mogłoby się z tą betą zdarzyć.wrzuciłam normy wcześniej i jakby Twoja pasuje:p

Pojde w poniedzilaek jeszcze raz na badanie bety hcg zobaczymy czy bedzie sie utrzymy wac na tym samy poziomie czy wzrosnie ,i łykam duphston 3 razy dziennie takie zalecenie i folik.

reklama
Do góry