reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ewelka, jeśli mogę to mały przepisik dorzucę od siebie.ja od zawsze mam z TYM problemy, a w ciąży to już masakra, zwłaszcza, że wspomagacze poszły w kąt, ale..
nie wiem, czy lubisz takie rzeczy, lecz dla dobra sprawy warto się chyba poświęcić.mi pomogło:
płatki owsiane na mleku plus do tego dodawałam odbrobinkę rodzynek, pestki z dyni i słonecznika i kupiłam błonnik sproszkowany.i tak codziennie na śniadanko.żeby to jednak było skuteczne trzeba pić duzo wody.może nie zadziała od razu, ale po paru dniach pomaga.to może wypróbuj.
i wiesz, nie wiem,od czego to zależy, nie znam się na anatomii, ale ja zazwyczaj bóle lewego jajnika mam właśnie jak się nie oczyszczę/jak to ładnie nazwałaś:)/

Ewela to niech jeszcze doczyta ze jeśli kobieta w ciąży ma ochotę na coś i jej się zabrania to źle to wpływa na stan psychiki;-) ja uwielbiam kawę a w ciąży to jż namiętnie -1 na tydzień to nie 2 dziennie -bez przesady. Ja nie cierpię bo jem owoce systematycznie -3 dni bez nich i kaplica. Cały czas mam w domu jabłka banany pomarańcze grapefruity (zielone) -zero problemów a biorę magnez (on powoduje zaparcia). Zacznij więc coś kombinować bo przeć nie wolno a hemorojdów mozesz się nabawić

Kobietko wyniki ok dziękuję -zdrowe dziewuchy jesteśmy:tak:

Dziewczyny dziekuję za rady ,napewno skorzystam :)

Bo te nasze chłopy to przedrazliwione sa na maxa, jakby oni byli w ciązy ,a nie my haha :-D:-D:-D:-D

Agatka, z tymi bananami to nie wiem, ale czytałam żeby ostrożnie bo też powodują zaparcia, a z kolei cytrusy "ochładzają"żołądek, więc też na trawienie nie najlepsze.ech..jabłka podobno najlepsze, ale ja mam np wzdęcia.śliwki suszone, o nich jak do tej pory nie doczytałam o negatywnych skutkach:)
a co do kawy, znajoma w ciąży ma niskie ciśnienie i nawet ginka zaleciła jej jedną słabiznę dziennie:)

reklama
Do góry