reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Just super że dzidzia zdrowa i sliczna, to Ty tak po trzech miesiącach znowu w ciązy byłaś ?? super !!
a z tymi cycochami to wiesz w każdy sygnał swojego ciała teraz się wsłu****e...

Julitka dzięki za rade odnośnie tego wyniku.

reklama
spokojnej nocki Dziewczynki!spadam, bo coś czuję, że po paru zawalonych nockach dziś zasnę o normalnej porze.w koncu!!!mam nadzieję, ze się nie rozczaruję jak już głowę do poduchy przyłożę.buziaki
Lenka, a tak napisała, bo wiem jak to w szitalu-wszystkim gdzieś pilno.mi kazali podpisać, że odebrałam wyniki i już miało być chyba po temacie dla nich i niemal za rękaw lek złapałam, żeby wytłumaczyła tą łacinę.trzymam kciuki za dobre wyniki.napisz koniecznie!!

Ostatnia edycja:
Witojcie kobity:-) Ja tylko na chwil parę jutro musze wstać bardzo wcześnie bo jadę na badania.
Idziecie jak burza z tym pisaniem.
Anetha będzie dobrze. Nie martw sie na zapas. a w Twoim stanie to nie jest wskazane.
Julitko nie przejmuj sie, że @ jeszcze nie przyszła bo juz niedługo nie bedziesz mogła na nią patrzeć.:-)

Ja tez nocny marek ... jak widac :)
Chcialam cos popisac,ale tak sié wczytalam w forum....... ze juz siedze ponad godzine i tylko czytam,a teraz juz pozno i spanie mnie dopadlo...
Ale ogromny szacuneczek dziewczyny!! jestem pod wrazeniem ilosci stron, i co wazne jest coraz wiecej dobrych wiesci u nas.:-)

hejka dziewczeta , a wybieram sie na zakupy,bo lodówka pusta . Głowa mnie boli i taki finał mojego nocnego spania. Buziaczki dla was

A wczoraj rozmawilismy ze swoim D.o ciązy, myslałam,ze tylko ja sie boje przetrwac ten Itrymestr,a on tez ,miłe,ze jednak cos czuja te męskie mózgi. Dobra lece synka do przedszkola zawieźdż.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry