reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Julitka80 no śliwki na mnie nie działają:no: -więc może o nich być napisane co chce;-) co do bananów itp -przesada. Owoc to owoc -ma błonnik a błonnik pomaga w trawieniu:tak: nie jem tego kilogramami -bo jak stoi cały kosz w kuchni i się kręcę bo "coś bym zjadła" to łapię coś z koszyka i już. Dzięki temu nie mam problemów i na plusie 3 a nie 10 kilo:-):-):-):-)

Winogrona powodują skurcze -no ale nie 5-10 tylko pewnie 2 kilo. Orzechy powodują astmę u dzieci -ale jak rodzice są z grupy ryzyka -i takie pierdy z netu o których babcie nie wiedziały a zdrowe dzieci rodziły.

Siemie można ale TRZEBA PIĆ DO TEGO DUŻO WODY!!!! bo samo branie bez picia spowoduje zatkanie jelit -mielony można dodawać do jogurtów, zagęszczania sosów i zup -ja mam siemię i używam do potraw.

sprzedam wam cuś smiesznego :-)

<< PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ >>

Ja PENIS - zwracam sie z prośbą o podwyżkę
z następujących powodów:
1. Wykonuję pracę fizyczną.
2. Pracuję na głębokościach.
3. Pracuję głową.
4. Nie mam wolnych weekendów i świąt.
5. Pracuję w wilgotnym pomieszczeniu.
6. Nie mam płacone za nadgodziny i nocki.
7. Pracuję w pomieszczeniu bez światła i wentylacji.
8. Pracuję w wyskoich temperaturach.
9. Jestem narażony na choroby zakaźne.
PROSZĘ o POZYTYWNE rozpatrzenie mojej prośby.

<<< ODPOWIEDŹ Z DZIAŁU KADR >>>

DROGI PENISIE ! Z przykrością odrzucamy Twoje podanie ponieważ:
1. Nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym!
2. Gdzie jesteś, tam brudzisz!
3. Wychodzisz i wchodzisz do pracy kiedy chcesz
4. Nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym,
5. a po pracy - wynosisz często podejrzane dwie torby
I TY RZĄDASZ PODWYŻKI ? WSTYDZIŁ BYŚ SIĘ

Witam
dziewczyny wrocilam od lekarza chyba nie jestem w ciazy :( beta mam 174 3 testy ciazowe pozytywne mam 28 dc dzisiaj lekarz nic nie widzi tylko endometrium 11mm.Dał mi duphaston i zwolnienie nie wiem po co mam juz tego dosc :no:

hej a to nie za szybko, ja po zrobieniu bety z wynikiem 101, bylam na wizycie tydzien pozniej i dopiero byl pecherzyk maly .... to byl jakis 40 dc

sprawdzilam w karcie ciazy- pecherzyk mialam widoczny w 38 dc, wiec nie stresuj sie ;)

Ostatnia edycja:
Moze ja za szybko poszlam do tego lekarza ale tak mnie zirytowal chyba go zmienie nie mam ani cysty ani torbieli bo sie balam trudno mam wizyty na 15 grudnia nastepna nie wiem czy nie zmienie lekarza mowi czy robilam bete po poronieniu czy wrocila do 0 ,a ja mowie przeciez pan mi nie zlecil i wogole mowi ze szybciutko zaczelismy sie starac a ja mowie ze poronienie bylo w czerwcu i wogole on nic nie wie a mogl w karte zajrzej ,I kazal mi lezec i zero sexu:-(

anetha ja przy becie 174 nie mialam pecherzyka widocznego a testy tez z 2 krechami. wkurwiona bylam wtedy na maksa bo lekarz kazal za tydzien przyjsc jesli wzrosla do tysiaca wiec spokojnie bo mi po tygodniu duzo wzrosla wiec pewnie jestes w ciazy :tak: na bank!!! :-)

koti :-D:-D:-D:-D

Cześć Mamuśki wieczorowo!

Anetha mi się też wydaje że za wcześnie, spokojnie poczekaj jeszcze, w międzyczasie zrób bete i jak będzie ładnie rosła to w końcu napewno coś zobaczysz! :happy:

evela ja na zaparcia jadłam też suszone jabłka tak wieczorkiem i popijałam wodą a potem rano szklanka wody i ruchy jelit zapewnione :eek:

13x13 super że wszystko w porząsiu, po dzisiejszej lekturze aż sobie poczytałam na "poznajmy się" kiedy ponownie zaszłaś w ciąże i bardzo to optymistyczne...:-)

pozostałe dziewczynki pozdrawiam

reklama
Anetha, ja w 6tyg miałam cóś ok 590 i jak poszłam z tym do ginki, to się zdziwiła, bo do niej dziewczyny z wynikiem 4rocyfrowym dopiero przychodzą, no bo tutaj to jeszcze może nic nie być widać bla bla bla.ale na szczęście wysłała mnie na super sprzęt i znaleźli:)ja podejrzewam po prostu, że na początku ciąży-dosłownie w pierwszych dniach to lekarze sami się boją!!!uszy do góry Słonko.młodziutka ta Twoja ciąża jeszcze i dopiero się rozkręca zapewne:)i też myślę, że powinnaś powtórzyć betę za parę dni.takie niestety są realia brutalne na całym chyba świecie, że lekarze do tego 3ciego miesiąca ciąży są ostrożni/koleżance w UK powiedziano że do 3ego mca nie robią USG, bo to za drogie badanie, a wszystko się może zdarzyć/.

Do góry