reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aguska rozumiem ze sie zestresowalas... ale blagam bedzie dobrze zobaczysz... juz dosyc nieszczesc juz koniec :-( mysl pozytywnie albos ie postaraj chociaz ... bedzie dobrze zobaczysz ja w to wierze....

reklama
Aguska ja trzymam kciuki bardzo mocno żeby wszystko było dobrze tak mocno,że aż mi ręce pobladły.
o której masz dokładnie wizyte??

O 20 mam - dzięki dziewczyny. Zaraz się szykuje - musze tylko ten strach teraz w sobie stłumić i nastawić się pozytywnie!!!

gann9n73ss79gcwu.png

No to nie wiem. Moja siostra tak miała w ciązy miała twardy brzuch i tez ją bolał.
Wylądował nawet w szpitalu. Poleżała sobie 1 tydzień. Ale ona miała zaparcia a to niestety jest niebezpieczne dla ciązy.

Ja również zapalam dla Aniołków Magdy i Karolci (*)(*)
Ten dzień nie przyniósł naszej Karolci ulgi,ale trzeba wierzyć ,że sie uda miałam wam napisać co kupiłam dzieciakom ,ale chyba dziś nie pora na to nawet nie mam ochoty o tym pisać :-(

trzymam kciuki karola322....nie denerwuj sie bo po co przeciez bedzie dobrze!!!!
a za aniolki ktore....
[*]
[*]
Boze czemu ty zabierasz te malenstwa????!?!!!nie zabieraj juz wiecej...masz tyle Anioleczkow...

reklama
no to nie wiem. Moja siostra tak miała w ciązy miała twardy brzuch i tez ją bolał.
Wylądował nawet w szpitalu. Poleżała sobie 1 tydzień. Ale ona miała zaparcia a to niestety jest niebezpieczne dla ciązy.
maruszka od początku ciąży nie mam wogóle zaparć.
Ginka mówiła że do 21tygodnia może mnie boleć brzuch bo macica się bardzo rozciąga ale później ma być lepiej.i żeby brać nospę i leżeć bo to pomaga.

Do góry