reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

poczekam do soboty... kot mi sie rozwalil na kolanach i na rece (lezy na pleceach-nie wiem jak mu moze byc wygodnie z tymi nogami rozlozonymi hhi jak u gina hihi) pisze jedna reka teraz bo druga go trzymam zeby nie spadl hihi jak dziecko normalnie :-) uciekam juz ten obiadek szykowac chyba zrobie to: Czarna Oliwka - Piersi z kurczaka nieco inaczej

haha kot mi chrapie-pierwszy raz takie cos slysze :-D

Ostatnia edycja:
reklama
poczekam do soboty... kot mi sie rozwalil na kolanach i na rece (lezy na pleceach-nie wiem jak mu moze byc wygodnie z tymi nogami rozlozonymi hhi jak u gina hihi) pisze jedna reka teraz bo druga go trzymam zeby nie spadl hihi jak dziecko normalnie :-) uciekam juz ten obiadek szykowac chyba zrobie to: Czarna Oliwka - Piersi z kurczaka nieco inaczej

haha kot mi chrapie-pierwszy raz takie cos slysze :-D

:-D:-D:-D:-D
U mnie dziś na obiad

Idę na łatwiznę, bo tak mnie boli szczęka
po wczorajszym wyrwaniu zęba, że szok...
Na dodatek spuchłam...

słodziutka wszystkiego najlepszego :tak:

wiecie co ja tak dzisiaj dwie godziny czytalam o szwie zapobiegawczym na szyjke w ciazy. i wszedzie pisze i w badaniach i w statystykach ze 90% kobiet donosi ciaze po zalozeniu zapobiegawczo tego szwu a bez tylko 19%... w grupie kobiet ciezarnych 157 ciąz. masakra jaka kolosalna roznica :no: nie wiem dlaczego moj lekarz mi pierwobiecal ze w kolejnej ciazy zalozy a pozniej zaczal tlumaczyc ze od tego sie odchodzi itd itp... :szok::wściekła/y::no: ale pojde do innego lekarza jak juz bede w ciazy ktory jest za tym szwem i mi go zalozy... jade w styczniu pod koniec na wizyte do tego specjalisty i on ponoc jest za tymi szwami... oby mi pomogl... jej juz sie tego marca czy tam kwietnia doczekac nie moge uuuuu!!!!!;-)

Wymyślcie coś dobrego do jedzenia dla mnie bo ostatnio jakoś na nic nie mam ochoty. A dziś jgdy zobaczyłam relkamę płynu do płukania ust i ten pan go połykał to zebrało mnie na takie wymioty że masakra....

czesc laseczki piekne :-):-):-):-)

ale mam dzisiaj nerwa i tak straaaaasznie mi niedobrze, jesuuu :szok: nie wytryzmam , a to wszystko dlatego,ze o 13 ,mam sprawe w sadzie z moim byłym o podwyzszenie alimentów, dziewczyny doradzcie cos ,bo zwariuje zaraz :crazy:

Hej dziewczynki.
Przeczytałam ale nie odpiszę każdej -cieszę się że SONITA zajrzała -chyba myślami ją przywołałam. Czekam jeszcze na Pixelle:-)

Wiecie co wczoraj nakrzyczałam na dziewczynę na kwietniówkach... wiem że powinnam rozumieć ale nie zrozumiałam. Napisała że w 18 tc rzadziej czuła ruchy dziecka i pojechała do szpitala (nie wcale tylko rzadziej)... więc się uniosłam i powiedziałam że szpital jest od ważnych rzeczy a od histerii lekarz prowadzący... okazało się ze lekarz prowadzący by ją zlał i kazał czekać na wizytę -a tam miała gratis usg -bo przecież w szpitalu nikt nie odmówi pomocy... tylko że ja od razu pomyślalam o kimś kto tam trafia z poważnym problemem -plamieniem czy bólami ale musi czekać na lekarza bo panienka -histeryczka właśnie poznaje płeć swojego potomka za nasze pieniadze... wiem że lepiej regować 100 razy na darmo niż 1 nie zareagować ale od histerii jest lekarz prowadzący -od poważnych rzeczy szpital według mnie... no to się wyżaliłam...

czesc laseczki piekne :-):-):-):-)

ale mam dzisiaj nerwa i tak straaaaasznie mi niedobrze, jesuuu :szok: nie wytryzmam , a to wszystko dlatego,ze o 13 ,mam sprawe w sadzie z moim byłym o podwyzszenie alimentów, dziewczyny doradzcie cos ,bo zwariuje zaraz :crazy:
Jak to mówią " pierwszy mąż jak pierwszy naleśnik - nigdy się nie uda ";-)Poprostu się nie przejmuj, olej byłego i wyciągnij od niego najwiecej ile sie da.

Cześć laseczki.
Missiiss dziękuję za dobre słowo i też Cię przytulam dziś, jutro, pojutrze i na każdy następny dzień ...
Ewela - tylko spokój Cie uratuje - a Aga 34 trafiła w sedno z tym naleśnikiem, choć ja mam pierwszego męża ale na razie udanego ...

reklama
no mam taki zamiar,ale co z tego wyjdzie to sie okaze, wziełam zaswiadczenie tzn opinie od wychowaczyni grupy z przedszkola,ze ojciec nie interesuje sie dzieckiem, mam nadzieje,ze to bardzo pomoze , kuzwa ch*j jeden ma tyle kasy ,a załuje menda!

Do góry