reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

poczekam do soboty... kot mi sie rozwalil na kolanach i na rece (lezy na pleceach-nie wiem jak mu moze byc wygodnie z tymi nogami rozlozonymi hhi jak u gina hihi) pisze jedna reka teraz bo druga go trzymam zeby nie spadl hihi jak dziecko normalnie :-) uciekam juz ten obiadek szykowac chyba zrobie to: Czarna Oliwka - Piersi z kurczaka nieco inaczej

haha kot mi chrapie-pierwszy raz takie cos slysze :-D

Ostatnia edycja:
reklama
poczekam do soboty... kot mi sie rozwalil na kolanach i na rece (lezy na pleceach-nie wiem jak mu moze byc wygodnie z tymi nogami rozlozonymi hhi jak u gina hihi) pisze jedna reka teraz bo druga go trzymam zeby nie spadl hihi jak dziecko normalnie :-) uciekam juz ten obiadek szykowac chyba zrobie to: Czarna Oliwka - Piersi z kurczaka nieco inaczej

haha kot mi chrapie-pierwszy raz takie cos slysze :-D

:-D:-D:-D:-D
U mnie dziś na obiad

Idę na łatwiznę, bo tak mnie boli szczęka
po wczorajszym wyrwaniu zęba, że szok...
Na dodatek spuchłam...

słodziutka wszystkiego najlepszego :tak:

wiecie co ja tak dzisiaj dwie godziny czytalam o szwie zapobiegawczym na szyjke w ciazy. i wszedzie pisze i w badaniach i w statystykach ze 90% kobiet donosi ciaze po zalozeniu zapobiegawczo tego szwu a bez tylko 19%... w grupie kobiet ciezarnych 157 ciąz. masakra jaka kolosalna roznica :no: nie wiem dlaczego moj lekarz mi pierwobiecal ze w kolejnej ciazy zalozy a pozniej zaczal tlumaczyc ze od tego sie odchodzi itd itp... :szok::wściekła/y::no: ale pojde do innego lekarza jak juz bede w ciazy ktory jest za tym szwem i mi go zalozy... jade w styczniu pod koniec na wizyte do tego specjalisty i on ponoc jest za tymi szwami... oby mi pomogl... jej juz sie tego marca czy tam kwietnia doczekac nie moge uuuuu!!!!!;-)

Wymyślcie coś dobrego do jedzenia dla mnie bo ostatnio jakoś na nic nie mam ochoty. A dziś jgdy zobaczyłam relkamę płynu do płukania ust i ten pan go połykał to zebrało mnie na takie wymioty że masakra....

czesc laseczki piekne :-):-):-):-)

ale mam dzisiaj nerwa i tak straaaaasznie mi niedobrze, jesuuu :szok: nie wytryzmam , a to wszystko dlatego,ze o 13 ,mam sprawe w sadzie z moim byłym o podwyzszenie alimentów, dziewczyny doradzcie cos ,bo zwariuje zaraz :crazy:

Hej dziewczynki.
Przeczytałam ale nie odpiszę każdej -cieszę się że SONITA zajrzała -chyba myślami ją przywołałam. Czekam jeszcze na Pixelle:-)

Wiecie co wczoraj nakrzyczałam na dziewczynę na kwietniówkach... wiem że powinnam rozumieć ale nie zrozumiałam. Napisała że w 18 tc rzadziej czuła ruchy dziecka i pojechała do szpitala (nie wcale tylko rzadziej)... więc się uniosłam i powiedziałam że szpital jest od ważnych rzeczy a od histerii lekarz prowadzący... okazało się ze lekarz prowadzący by ją zlał i kazał czekać na wizytę -a tam miała gratis usg -bo przecież w szpitalu nikt nie odmówi pomocy... tylko że ja od razu pomyślalam o kimś kto tam trafia z poważnym problemem -plamieniem czy bólami ale musi czekać na lekarza bo panienka -histeryczka właśnie poznaje płeć swojego potomka za nasze pieniadze... wiem że lepiej regować 100 razy na darmo niż 1 nie zareagować ale od histerii jest lekarz prowadzący -od poważnych rzeczy szpital według mnie... no to się wyżaliłam...

czesc laseczki piekne :-):-):-):-)

ale mam dzisiaj nerwa i tak straaaaasznie mi niedobrze, jesuuu :szok: nie wytryzmam , a to wszystko dlatego,ze o 13 ,mam sprawe w sadzie z moim byłym o podwyzszenie alimentów, dziewczyny doradzcie cos ,bo zwariuje zaraz :crazy:
Jak to mówią " pierwszy mąż jak pierwszy naleśnik - nigdy się nie uda ";-)Poprostu się nie przejmuj, olej byłego i wyciągnij od niego najwiecej ile sie da.

Cześć laseczki.
Missiiss dziękuję za dobre słowo i też Cię przytulam dziś, jutro, pojutrze i na każdy następny dzień ...
Ewela - tylko spokój Cie uratuje - a Aga 34 trafiła w sedno z tym naleśnikiem, choć ja mam pierwszego męża ale na razie udanego ...

reklama
no mam taki zamiar,ale co z tego wyjdzie to sie okaze, wziełam zaswiadczenie tzn opinie od wychowaczyni grupy z przedszkola,ze ojciec nie interesuje sie dzieckiem, mam nadzieje,ze to bardzo pomoze , kuzwa ch*j jeden ma tyle kasy ,a załuje menda!

Do góry