reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam was
z bolacymi cycami i testem z jedna kreska i moze ze sladem drugiej ale juz zniknelo... wiec nie kapuje juz nic... testa zrobilam bo mnie cyce zaczely znowu bolec tylko ze nie wiem jak to u mnie jest z tym porannym moczem, bo w nocy kolo 2.30 poszlam do wc a testa zrobilam przed 6sta wiec jakby z drugich sikow... nastepny nie wiem kiedy, juz mi sie odechcialo testowac kurde...

szukam jakiegos przepisu na piers z kurczaka, bo je wlasnie odmrazam a kotletow mam juz dosyc... moze macie jakies pomysly...

slodziutka ja tez pamietam :-) 100 lat i wroc do nas bo ja tesknie a reszta dziewczyn ktore cie znaja pewnie tez tesknia...

reklama
witam was
z bolacymi cycami i testem z jedna kreska i moze ze sladem drugiej ale juz zniknelo... wiec nie kapuje juz nic... testa zrobilam bo mnie cyce zaczely znowu bolec tylko ze nie wiem jak to u mnie jest z tym porannym moczem, bo w nocy kolo 2.30 poszlam do wc a testa zrobilam przed 6sta wiec jakby z drugich sikow... nastepny nie wiem kiedy, juz mi sie odechcialo testowac kurde...

szukam jakiegos przepisu na piers z kurczaka, bo je wlasnie odmrazam a kotletow mam juz dosyc... moze macie jakies pomysly...

slodziutka ja tez pamietam :-) 100 lat i wroc do nas bo ja tesknie a reszta dziewczyn ktore cie znaja pewnie tez tesknia...

przepis na coś z piersi...
hm....
ja ze swej strony polecam
Czarna Oliwka - 'Kotlety - dzikuski' z piersi kurczaka
u mnie schodzą jak świeże bułeczki

vjola ja takie kotleciki robie jako kotlety na hamburgery :-p na pewno o wiele lepsze i zdrowsze niz te ze sklepu-mielone szczury.

tylko ze ja jajaka ubijalam i dodawalam jeszcze cebulke i pieczarki no i kotlety pokrojone w kostke plus przyprawy :-)

hmm moze to zrobie :-)

laski wiecie co
studiuje teraz co ten lekarz mi napisał na karcie ze szpitala i zaczynam miec jazdy bo jak byłam u swojego gina w czwartek to dzidziol mial 8mm a ten lekarz w poniedziałek jak mi robił usg to on powiedzial ze ma 7.4mm
mam nadzieje ze sie pomylił

kaska nie panikuj, to wszystko zalezy od gina, od tego jak dokladnie zmierzyl, jak dzidziol sie ulozyl itd... nie czytaj juz tyle, rozmiar nie wazny, bo serducho przeciez bije, a dzidzius mogl sie po prostu zwinac bardziej w klebek (jak kotek) i juz wychodzi ze mniejszy :-)

a co do moich cycow... to ja czuje ze to fasolka i mam nadzieje ze mam dobre przeczucia, choc z drugiej strony znowu czekalby mnie taki mega super seks z mezusiem, wiec co ma byc to juz jest :tak: ja sie nie przejmuje, ostatnim razem dwie krechy zobaczylam chyba w 32 dc lub pozniej... wiec teraz naprawde nie wiem kiedy zatestuje....

Ostatnia edycja:
reklama
a co do moich cycow... to ja czuje ze to fasolka i mam nadzieje ze mam dobre przeczucia, choc z drugiej strony znowu czekalby mnie taki mega super seks z mezusiem, wiec co ma byc to juz jest :tak: ja sie nie przejmuje, ostatnim razem dwie krechy zobaczylam chyba w 32 dc lub pozniej... wiec teraz naprawde nie wiem kiedy zatestuje....
Jesli czujesz, że to fasolka..
to może poczekaj jeszcze...

Do góry