reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aguśka racja :tak: trzeba testować najlepiej pare dni po terminie tylko jak tu wyczymać tylachno:zawstydzona/y:, no narazie nic nie mówie kiedy będzie następna próba, teraz to wam powiem dopiero jak bede pewna ,że to fasolka:-p:tak:

reklama
Pati a ty testujesz w czwartek tak? czy później?, trzymam kciuki żebyś chociaż ty zafasolkowała skoro już u mnie nici:tak:;-)
moja psiapsióła powtórzyła dziś testa i ma bledziutką kreseczke ,ale miesiączke miała 6 tygodni temu i tydzień temu testowła bo @ nie przyszła i nic nie było na pink teście a teraz kupiła pre test bo jej tak doradziłam i są dwie kreseczki jutro idzie do ginka:tak:

ja nie wiem czy testowac w czwartek czy pozniej.... pewnie w czwartek bo nie wytrzymie dluzej haha... mam te testy jeden o czulosci 25 a jeden o czulosci 20 czegos tam :-p... wedlug mnie to one juz powienny wyjsc jakby fasolka byla bo wkoncu kolo 12dc mialam ta owulke....

musze napisac wzory z matmy bo babka nam pozwolila miec na kolokwium ale takie na kompie a nie recznie, jeden chlopak sie ma za to zabrac ale prosil zeby mu ktos wszyskie przeslal, bo on nie ma wszystkich wiec mu je wysle bo znajac studentow z mojego roku to nikt inny tego nie zrobu a potem beda pretensje ze wzorow nie ma.... wiec ucikam narazie

wlasnie mnie olsnilo ze przeciez jade na urodziny do siostry wiec testa pewnie zrobie przed sobota, bo jeszcze nie wiem czy jechac w czwartek, w piatek czy w sobote... bo moja mama jest w pracy w piatek i w sobote wiec chyba wolalabym jechac w czwartek a musze wiedziec przeciez czy sobie na trunki alkoholowe moge bardzo pozwolic.... kurcze tylko ostatnio tez tak bylo, tesciowa miala urodziny a w ten dzien mialam miec @ i testa zrobilam, byl negatywny wiec sobie pare drinkow wypilam, a 4 dni pozniej test juz byl pozytywny... wiec pewnie jak mi nic nie wyjdzie to i tak drinka nie rusze...:/ a ja juz tak dawno nie wypilam nawet likieru zadnego ani piwka....

Ja mam piwko karmi , ale to alkoholowe i planuje sobie pyknąć dzisiaj:tak:.
Mój M już snuje plany jak to po @ bedziemy sie przytulać :-), aż sie bojam bo wyposzczony strasznie jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D już mi różne sexy pokazuje.

moj wczoraj sie we mnie wpakowal "zeby sprawdzic czy jest inaczej" i stwierdzil ze jest tam bardzo goraco i ciasno hahaha i po tym stwierdzil ze to na pewno dzidzius mu zakazuje wstepu :-)

bo ostatnio tez tak czul i odrazu wiedzial ze to fasolka, wiec ja mam nadzieje ze tym razem sie nie myli... tylko ze cyce mnie nie bola wcale, chya ze je wymacam :-D..
dobra papatki

agnieszka aha... no ja sie wlasnie boje ze jak juz sie uda zajsc w ciaze to ze przyjdzie ten 23 tc i znow bedzie zle :-( tego sie boje najbardziej ale tak z calego serca chce dziecka ze czekam tylko az lekarz da zielone swiatelko i namawiam meza do dzialania

reklama
cześć Damy!
Kobietka i PAti, ja tu widzę, że niezłe temaciki nam wchodzą:)
Missiiss, a ja czekam Kochana na wszystko-najpierw na @, później na światełko,
a w ogóle to od dwóch dni mam takie zachcianki na różne smaki i jakoś mnie muli i ten śluz taki jakiś nie @owy, że gdyby nie to wszystko, co się stało, to pomyślałabym, że ciąża...a tu brzuszek pusty...:(

Do góry