reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
julitka ja tez czekam na @ tylko do mojej @ to jeszcze ho ho... i wiecej... tak jakos mam to krwawienie jeszcze po porodzie i po zabiegu i kurde wczoraj juz nie bylo prawie w ogole bo sie zmniejszalo z dnia na dzien a dzisiaj znow zaczelo wiecj leciec i nie wiem o co kaman??
julitka80
dni, których nie znamy...
ale ja już byłam w dobrej formie, zresztą w ciąży w ogóle objawów nie miałam, a teraz po miesiącu dzieje się coś, co mi przypomina i tak mi pusto i smutnorzuciłam przed ciążą palenie, choć dużo nie paliłam, ale ciągnie mnie terazzzz, bo mi się wydaje, że mi to humor poprawi....a nie chcę sobie zatruwać organizmu i w ogóle mnie nosi...ratunku!macie na to jakieś rady-na dołki i smutki?julitka , hormony ciążowe utrzymują się dosć długo w organizmie, ja dw miesiące po porodzie robiłam wyniki z krwi i mocz i generalnie organizm zachowywał sie jeszcze jak w ciąży.
Missiiss ja miałam krwawienie prawie 2,5 tyg po zabiegu-raz silniejsze, raz słabsze, czasem myślałam, że już przeszło, a jak się zmęczyłam, czy coś dźwigałam, to znowu wracało i też na dobrą sprawę nie wiem kiedy @przyjdzie, bo wg terminu zabiegu powinna być 20.11.a tu nic, ale dziewczyny pisały że to i do 6 tyg można czekać, ale chcę już!!!
Kasikz, ale skoro miałaś wyniki jak w ciąży, to jeszcze wtedy nie można podjąć staranek, czy można?
Ostatnia edycja:
wiolka_1982
Fanka BB :)
Poczytałam Was, ale nie mam weny odpisać
Jutro znowu pobudka po 5 i tak codziennie..powoli nie wyrabiam
U mnie w pracy kolejna dziewczyna w ciąży..po mnie to już 4..ciężko czasem mi tam jest...
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo!!
Miłego wieczorku!
Jutro znowu pobudka po 5 i tak codziennie..powoli nie wyrabiam
U mnie w pracy kolejna dziewczyna w ciąży..po mnie to już 4..ciężko czasem mi tam jest...
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo!!
Miłego wieczorku!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no ja te juz chce ... ale ja to dlzej musze sobei poczekac. dobrze wiedziec ze z tym krwawieniem po zabiegu jest tak raz tak... ej w ogole maz mi dzisiaj wypalil ze chce "loda" to mu powiedzialam bo akurat sobie poszedl do sklepu po sok , zeby od razu sobie kupił boze ci faceci ;-) to ja mam byc bez orgazmow 6 tygodni a on to juz by chciał!!! sam niech se zrobi sory za dosadnosc ale mnie to rozbawilo ten jego tekst ;-)
kaska ciesz sie ze z wami ok ) wiec odpoczywaj ile mozesz i poglaskaj brzuszek-fasolinke odemnie ))
heheh wiecie co ten moj M jest niemozliwy...tak nie chcial teraz dziecka( po ostatnim ;( ) ale zobaczyl zabawki w sklepie i jak sie nimi bawil to jeczal ze juz musimy szybko miec baby )) hihi oczywiscie jak sie z lekarzem ugadam no wiec byle zrobic te badania hormmonalne i dzialamy!!!ciesze sie bo juz sie balam ze nie bedzie chcial...
heheh wiecie co ten moj M jest niemozliwy...tak nie chcial teraz dziecka( po ostatnim ;( ) ale zobaczyl zabawki w sklepie i jak sie nimi bawil to jeczal ze juz musimy szybko miec baby )) hihi oczywiscie jak sie z lekarzem ugadam no wiec byle zrobic te badania hormmonalne i dzialamy!!!ciesze sie bo juz sie balam ze nie bedzie chcial...
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
ANIOŁKI dziękuję brzuszek pogłaskany
a moja Wercia położyła dzis głowę przy moim brzuchy i mówi' Halo ! Karol albo Milena !"
a że nie bylo odzewu to stwierdzila "hmm nie slychać nic oprócz burczenia to pewnie brat albo siostra z głodu usnęło"
oj usmiałam się do łez
i ciągle pyta dlaczego tyle musi czekać
zmykam spać kochane
niby dziś przeleżałam cały dzień ale zmęczona jestem
do jutra
dobrej nocki
a moja Wercia położyła dzis głowę przy moim brzuchy i mówi' Halo ! Karol albo Milena !"
a że nie bylo odzewu to stwierdzila "hmm nie slychać nic oprócz burczenia to pewnie brat albo siostra z głodu usnęło"
oj usmiałam się do łez
zmykam spać kochane
do jutra
dobrej nocki
julitka80
Kasia, to słodkie takiemy, dorośli się niecierpliwimy, a co mówić dzieci, które zwykle chcą teraz, zaraz, natychmiastANIOŁKI dziękuję brzuszek pogłaskany
oj usmiałam się do łez
zmykam spać kochane
do jutra
dobrej nocki
dobrej nocki i słodkich snooff
reklama
julitka80
Wiola, u mnie w dziale są 3 świeżo upieczone mamuśki; oczywiście bardzo się z nimi cieszę, jak z każdego dzidziusia, ale też boję się jak zniosę ich opowieści i wymianę spostrzeżeń;taką mam nadzieję, że wszystkie tu oczekujące doczekamy się szybciutko zdrowych brzuszków....!!!
Missiiss, co do seksu, to ciężka sprawa,mi się wydawało, że już jestem gotowa fizycznie i psychicznie, ale jak przyszło co do czego, to najpierw "nasłuchiwałam"czy mnie tam nic nie boli/to okropne/, a później wróciły wspomnienia i dostałam histerii.ja wiem, że to zależy od wielu czynników, ale ja myślałam wtedy, że im szybciej zaczniemy przytulanie, tym szybciej wrócimy "do siebie".dopiero po miesiącu udało się nam przeżyć dobry seks i było miło, tylko te prezerwatywy-blee, nie znoszę lateksu-śmierdzi mi na odległośćbędzie dobrze Słonko i lody to faktycznie będziecie kupować, ale tylko do wspólnej zabawy
Missiiss, co do seksu, to ciężka sprawa,mi się wydawało, że już jestem gotowa fizycznie i psychicznie, ale jak przyszło co do czego, to najpierw "nasłuchiwałam"czy mnie tam nic nie boli/to okropne/, a później wróciły wspomnienia i dostałam histerii.ja wiem, że to zależy od wielu czynników, ale ja myślałam wtedy, że im szybciej zaczniemy przytulanie, tym szybciej wrócimy "do siebie".dopiero po miesiącu udało się nam przeżyć dobry seks i było miło, tylko te prezerwatywy-blee, nie znoszę lateksu-śmierdzi mi na odległośćbędzie dobrze Słonko i lody to faktycznie będziecie kupować, ale tylko do wspólnej zabawy