reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie, ale mi już te boleści związane z obkurczaniem już dawno minęły i do dziś dzień nic się nie działo:( i na dodatek chyba jakąś infekcję złapałam bo cosik jakby chciało piec/???/i nie wiem, czy mogę już sobie irygację zastosować.najchętniej to już bym powaliła na to USG i usłyszała, że wszystko ok- wtedy pewnie wynalazłabym sobie inny problemik znając mój parszywy charakterek.bo JA JUŻ CHCĘ USŁYSZEĆ, ŻE MOŻNA DZIAŁAĆ!!!/wiem wiem, ze to za wcześnie, ale same rozumiecie jak to jest
Anetha ja na razie 3mam kciuki, żeby Ci te kilkanaście dni szybko zleciało i sprawa się wyjaśniła:)

Ostatnia edycja:
reklama
Julitko z Ty byłaś już po wszystkim na kontroli. Jeśli nie to może faktycznie dobra okazja. Idź do gina zamiast snuć domysły, a irygacji sama teraz nie rób to chyba za wcześnie na takie zabiegi.

dam sobie jeszcze ze 3 dni i chyba faktycznie pójdę; czasem się zastanawiam, dlaczego zawsze mam pod górkę?jakby wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie:( echh znacie jakieś ukryte/może być nawet podziemne źródło siły, bo mi już chyba zaczyna jej brakować- oddałam ją ludziom wokół mnie, których zapewniałam, że wszystko jest w porządku, w momencie kiedy zawalił mi się świat i teraz odczuwam niedobór/

przezierność karkowa jest sprawdzana w badaniu USG tylko w okresie między 10 a 13 tyg ciąży w celu wcześniejszego zdiagnozowania jakiś wad u maluszka i gdzieś czytałam, ze czasemw przypadku kobiet, które straciły już ciążę z m.in niewiadomych przyczyn, to robi się takie badanie, ale jeśli Twój gin Ci nie zlecił, to pewnie uznał, że nie ma takiej konieczności

wiesz co Julitka, jutro sie umówiłam na 18sta do lekarza to wspomne mu o tym ,zobaczymy co powie. Bo ja zmienilam gina i ide pierwszy raz do tego .

zapytaj zapytaj, ja miałam to badanie, ale dlatego, że sama chciałam i cieszę się, bo z tego USG miałam złapane takie zdjęcie Marysi/jeszcze wtedy nie wiedziałam, że dziewczyna oczywiście:)/jak palucha do buzi włożyła:)moje najpiękniejsze zdjęcie:)

reklama
Do góry