reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola, Newfie, była na tym usg. całe szczęście tym razem ta jej lekarka wzięła na badanie jakiegoś innego lekarza, który bardziej niż ona znał się na usg. I okazało się, że ta baba jako ciążę i to tą z zagrożeniem, że jest pozamaciczna przyjęła pęcherzyk poowulacyjny na jajniku (takie szczególiki, pomylić jajnik z macicą).
I z tego co pamiętam to wszystko tam wyglądało ok, jakieś ślady tętna już nawet maluszek wykazywał.

głowa do góry, wszystko będzie dobrze :-)
a kiedy Ty masz tą wizytę, bo zapomniałam :zawstydzona/y:

reklama
A oto mój Skarb

Załączniki

• 21112009(001).jpg
    21112009(001).jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 21112009(002).jpg
    21112009(002).jpg
    22 KB · Wyświetleń: 37
  • 21112009(003).jpg
    21112009(003).jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 32
Karola, Newfie, była na tym usg. całe szczęście tym razem ta jej lekarka wzięła na badanie jakiegoś innego lekarza, który bardziej niż ona znał się na usg. I okazało się, że ta baba jako ciążę i to tą z zagrożeniem, że jest pozamaciczna przyjęła pęcherzyk poowulacyjny na jajniku (takie szczególiki, pomylić jajnik z macicą).
I z tego co pamiętam to wszystko tam wyglądało ok, jakieś ślady tętna już nawet maluszek wykazywał.

głowa do góry, wszystko będzie dobrze :-)
a kiedy Ty masz tą wizytę, bo zapomniałam :zawstydzona/y:
Dzięki, bo się o nią martwiłam....
Ja wizytę mam 30.11....wtedy już powinno być wszystko widać.....narazie jestem spokojna, ale pewnie tuż przed wizyta zacznę zowu się bardzo denerwować....

A oto mój Skarb

Aga....sliczny..i jaki już duży....!!!!!!

Dzięki, bo się o nią martwiłam....
Ja wizytę mam 30.11....wtedy już powinno być wszystko widać.....narazie jestem spokojna, ale pewnie tuż przed wizyta zacznę zowu się bardzo denerwować....

Aga....sliczny..i jaki już duży....!!!!!![/QUOTE

Wierzę ze teraz wszystkie zafasolkowane mamusie będziemy się chwalić coraz większymi szkrabami

hej ja juz wrocilam z zakupow... kurcze dzisiaj cos te godziny mi tak powoli leca :-( za szybo wstalam bo po siudmej jakos... ehhh
ja sie slucham KOTI z tymi wynikami laboratoryjnymi, wiele lekarzy chce naciagnac zeby tylko kase miec...

koti a te wszystkie wyniki to z wymazu z szyjki czy czesc z krwi?? bo ja sie nie orientuje a nie chce wyjsc na glupka jak sie bede pytala w lab...:eek: bo jesli z szyjki to bede musiala poczekac do po pierwszej miesiaczki bo tak to chyba jeszcze nie wolno tam grzebac...:eek: nawet sobie palca tam nei wkladam zeby zobaczyc jak to tam wyglada cyzsie cos zmienilo czy znow jest juz tak samo...

w ogole przed ciaza strasznie obzeralam sie slodkim pozniejw ciazy te ponad 5 miesiecy jadlam same owoce i jak mi boczki zmalaly fajnie :-) teraz od wczoraj juz slodkiebede jadla tylko w weekendy i mam nadzieje ze schudne do 65 chociaz bo mam 170 i lepeij sie czuje wlasniw 65 kg... a jak zaczynalam ciaze to mialam 71 pozniej schudlam do 69 i nabralam wagi do 75... obecnie jest 71 i spada powoli :tak: z czego si ebardzo ciesze :-)

kobitka to ty jutro robisz ten test ?? czy dzisiaj masz nam powiedzie cbo juz zglupialam :eek:

Ja tylko sie przywitam , zaraz obiadek i do znajomych:-)
Buziaki dla Was
U mnie chyba owulacja tuż tuż, cały czas robię testy i wychodziły negatywne dzisiaj chyba raczej pozytywny, bo kreski są prawie takei same- ale prawie, wiec nie wiem.Moze powtórze jutro.

reklama
hej dziewczynki

wszystkie cieszę się ze nasze fasolinki mają się dobrze
nowe mamusie witam i przytulam

a ja mam dziś jakąś schizę - od rana macam cycki i nie bolą co prawda mam delikatne mdłości ale zeby tak nagle przestały bolec cycole
proszę o kopa bo nie dam rady a dopiero w czwartek mam wizytę co prawda tylko po to by pokazac badania i wypisać kartę ciąży ale może jak się będę bardzo denerwować to takie szybkie usg mi zrobi

zmykam sprzątać dalej zostało mi tylko odkurzanie i prasowanie
miłego popołudnia królewny

Do góry