wiem ze brzmi glupio z tym upajaniem
ale naprawde tak to odczuwam.czuje sie nie zepsuta bo w koncu przyszla. a co do testow i lekow Lenka zaraz sobei nazwy zapisze i potem poczytam bo narazie musze zmykac.pozdrawiam
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
lena jak milo slyszec ze ktos wychodzi na prosta w koncu... duzo zdrowia dla kolezanki !! ja mam nadzieje ze bedzie juz dobrze
ola** bo ty mialas tak jak ja tzn podobnie... mi wody nie odplynely... a u ciebie tez przyczyny nie znalezli??
ja t z utesknieniem czekam na pierwszy okres ale pewnie sobie dlugo jeszcze poczekam:-( niech ta krew sobie najpierw idzie a sio sio !!! i tez sie bede upajac :-)
ola** bo ty mialas tak jak ja tzn podobnie... mi wody nie odplynely... a u ciebie tez przyczyny nie znalezli??
ja t z utesknieniem czekam na pierwszy okres ale pewnie sobie dlugo jeszcze poczekam:-( niech ta krew sobie najpierw idzie a sio sio !!! i tez sie bede upajac :-)
czarna76
Fanka BB :)
Cieszę się razem z Tobą , że wszystko dobrze. Bo my chyba w podobnym wieku jesteśmy , ja w sierpniu skończę 34 . To Twój dzidziol już spory , super!WitamWas dziewczynki .
Dzidziuś śliczny, mierzy 6,5 cm. Wszystko z nim jest ok. Na króciutko lekarz pozwolił mi posłuchać bicia serduszka, bo strasznie się denerwowałam. Już tym razem się nie rozpłakałam tylko byłam baaaaaardzo szczęśliwa.Powoli mam odstawiać duphaston i folik, potem przechodzę na Feminatal N co drugi dzień.
Oczywiście nie przyznałam się że Feminatal biorę na własną rękę.
No i zmienił mi się termin porodu na 26 maja ( jakby w nagrodę w Dzień Matki).
Więcej jakiś ciekawych informacji nie uzyskałam, oprócztego że wszystko w pożądku, te wcześniejsze plamienia nie były niczym poważym i mam przyjść na wizytę za miesiąc.
K
kobietka22
Gość
Dziewczynki:-) dziś temka idzie w góre dziś rano było 37!!!!i usiadłam rano na kibelku brzuszek zabolałdelikatnie jak na @ zrobiło mi sie słabo i coś poczułam, myśle sobie pewnie @ to było zanim termometr wyjęłam , wycieram sie patrze ,a tam duuuuużo białego mleczka
tak jak na początku tamtej fasolki:-), coś mnie podkusiło i kazałam M kupić testa
, przepraszam Pati już nie moge sie doczekać nie gniewaj sie
jak chcesz to powtórze z Tobą w poniedziałek, więc dziś sie okaże dziewczynki dam wam znać jak już zatestuje niedługo M powinien być w domu bo na 14 ma jazde , on sobie pojedzie ,a ja wam potajemnie napisze
Karola super, że wszystko ok i ,że w pore zareagowałaś:-)
Aga bardzo sie ciesze ,że z maluszkiem wszystko dobrze nie było czego sie bać prawda?
Witam was wszystkie widze ,że dziś sporo dyskusji co jest żadko spotykane przy sobocie

Karola super, że wszystko ok i ,że w pore zareagowałaś:-)
Aga bardzo sie ciesze ,że z maluszkiem wszystko dobrze nie było czego sie bać prawda?

Witam was wszystkie widze ,że dziś sporo dyskusji co jest żadko spotykane przy sobocie

missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kobietka dzisiaj duzo dyskusji swiezutkich mam Aniolkow jak wiadomo kombinujemy jak tylko sie da i napewno cos wykombinujemy 
trzymam kciuki za testa!!!!!!!! :-)

trzymam kciuki za testa!!!!!!!! :-)
K
kobietka22
Gość
dziekuje wam za kciuki dziewczynki:-)
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Cieszę się razem z Tobą , że wszystko dobrze. Bo my chyba w podobnym wieku jesteśmy , ja w sierpniu skończę 34 . To Twój dzidziol już spory , super!
Ja w lutym skończyłam 34 lata. A dzidzia faktycznie rośnie jak nadrożdżach. To chyba po tatusiu.;-).
Kobietko, trzymam kciuki za fasolkę.:-)

reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki
Wpadlam sie tylko przywitac.
Aga no widzisz z dzidzia wszystko dobrze:-)
Milego dnia
Wpadlam sie tylko przywitac.
Aga no widzisz z dzidzia wszystko dobrze:-)
Milego dnia