reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiem ze brzmi glupio z tym upajaniem :)ale naprawde tak to odczuwam.czuje sie nie zepsuta bo w koncu przyszla. a co do testow i lekow Lenka zaraz sobei nazwy zapisze i potem poczytam bo narazie musze zmykac.pozdrawiam

reklama
lena jak milo slyszec ze ktos wychodzi na prosta w koncu... duzo zdrowia dla kolezanki !! ja mam nadzieje ze bedzie juz dobrze

ola** bo ty mialas tak jak ja tzn podobnie... mi wody nie odplynely... a u ciebie tez przyczyny nie znalezli??

ja t z utesknieniem czekam na pierwszy okres ale pewnie sobie dlugo jeszcze poczekam:-( niech ta krew sobie najpierw idzie a sio sio !!! i tez sie bede upajac :-)

WitamWas dziewczynki .

Dzidziuś śliczny, mierzy 6,5 cm. Wszystko z nim jest ok. Na króciutko lekarz pozwolił mi posłuchać bicia serduszka, bo strasznie się denerwowałam. Już tym razem się nie rozpłakałam tylko byłam baaaaaardzo szczęśliwa.Powoli mam odstawiać duphaston i folik, potem przechodzę na Feminatal N co drugi dzień.
Oczywiście nie przyznałam się że Feminatal biorę na własną rękę.
No i zmienił mi się termin porodu na 26 maja ( jakby w nagrodę w Dzień Matki).
Więcej jakiś ciekawych informacji nie uzyskałam, oprócztego że wszystko w pożądku, te wcześniejsze plamienia nie były niczym poważym i mam przyjść na wizytę za miesiąc.
Cieszę się razem z Tobą , że wszystko dobrze. Bo my chyba w podobnym wieku jesteśmy , ja w sierpniu skończę 34 . To Twój dzidziol już spory , super!

Dziewczynki:-) dziś temka idzie w góre dziś rano było 37!!!!i usiadłam rano na kibelku brzuszek zabolałdelikatnie jak na @ zrobiło mi sie słabo i coś poczułam, myśle sobie pewnie @ to było zanim termometr wyjęłam , wycieram sie patrze ,a tam duuuuużo białego mleczka:tak: tak jak na początku tamtej fasolki:-), coś mnie podkusiło i kazałam M kupić testa:zawstydzona/y:, przepraszam Pati już nie moge sie doczekać nie gniewaj sie:zawstydzona/y:jak chcesz to powtórze z Tobą w poniedziałek, więc dziś sie okaże dziewczynki dam wam znać jak już zatestuje niedługo M powinien być w domu bo na 14 ma jazde , on sobie pojedzie ,a ja wam potajemnie napisze:tak:

Karola super, że wszystko ok i ,że w pore zareagowałaś:-)
Aga bardzo sie ciesze ,że z maluszkiem wszystko dobrze nie było czego sie bać prawda?:tak:

Witam was wszystkie widze ,że dziś sporo dyskusji co jest żadko spotykane przy sobocie:tak:

reklama
Do góry