reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

haha moja kotka w czasie godow siedziala na drzewie na samym koniuszku galezi a na pozostalch galeziach siedzialo 6 kocorow :-) to byl poczatke wiosny i wygladalo jakby na drzewie zamist lisci koty wyrosly :-)

ja juz sciagam program do zdjec ale mimo iz jest maly to jakos dlugo sie sciaga

reklama
czarna jak faktycznie ten szampan coś zdziałał to wszystkim staraczką bede polecać,żeby wyznaczyły termin za pół roku a po tygodniu kupiły szampana i szalały:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no nie wiem nie wiem, czy z tym alkoholem to taki dobry pomysł-my przez ponad 2 lata starań z zaleceniem, że szampan, winko,luzik i do dzieła to mało w alkoholizm się nie wpędziliśmy-zaczęłam się martwić o moją wątrobę;)

no niezłe te kocury :-D:-D:-D:-D u moich teściów jest jedna kocicha - matula, no i dwie młode pusia i tygryska (bratanice M je tak ochrzciły)
i ta trzecia chodzi za każdym kto tylko wyjdzie na podwórko jak sęp jak pies przy nodze, i na dodatek jeszcze jak zje to piją mleko od matuli a mają obie ze 3 miesiące:laugh2:

kobietka ja mialam dwie kotki jedna mama a druga to jej mala byla... ona od niej pila mleko jak miala rok skonczony i juz sama mama zostala :-D

teraz tylko ta mala zostala bo jej mamcia gdzies sobie poszla, a byla chora wiec pewnie znalazla sobie miejsce zeby zasnac na zawsze :-(

od kilku lat dajemy jej zastrzyki anty i juz kocury na drzewie nie rosna :-p

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=p6Hy5HW1y6Y"]YouTube- Funny dancing parrot[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=IytNBm8WA1c&feature=fvst"]YouTube- Funny Cats[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=JZAHl5_LTGQ"]YouTube- funny cats[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=SMltA39QgNY&feature=related"]YouTube- Funny cats[/ame]

to sobie zobaczcie, koniecznie z dzwiekiem :-)

Pati, mimo wszystko to chyba jednak najlepiej poczekać to terminu @, bo chyba nie ma sensu się nakręcać wcześniej...no chyba, że tak dla "spróbunku", ale wiem po sobie, że jak robiłam wcześniej testy niż zalecają i jedna krecha była, to sama sibie oszukiwałam, że nie, że to za wcześnie, że może drugi wyjdzie dobrze a później zwykle małpa przychodziła i czułam się oszukana, bo nastawiałam się, że jak w terminie nie wyszedł to ok, ale po terminie to już miał być "właściwy".my wszystkie tu z Wami się niecierpliwimy, ale już lepiej poczekać,zresztą prawda jest brutalna i nawet lekarze zaznaczają, żeby ostrożnie, bo nagle w terminie małpy ta jednak może przyjść i jak to brutalnie określają "poleci"i później znów żal-lepiej sobie tego chyba zawczasu/nie wiem czy tak się to pisze/oszczędzić:*
a ta historia z rosnącymi kotami, to nieźle musiało wyglądać:)niepowstrzymany popęd seksualny; ale zobaczcie jakie poświęcenie i determinacja-bierzmy z nich przykład:)
a na papudze to się popłakałam i już rozsyłam filmik do znajomych

Ostatnia edycja:
bede czekac tak dlugo jak wytrzymie... zreszta zrobie testa, gdy wyjdzie pozytywnie bedzie oznaczalo zakaz przytulanek wiec poki co, chce sie poprzytulac jeszcze chociaz pare razy :-) no i pozytywny test to bedzie troche stresu u mnie ale nie dam mu sie zjesc :-) i bede swietowac kazdy dzien z fasolka, baa nawet kupie jej jakis ciuszek :-)

dziewczyny nie wstawie wam fotek, bo mi sie ten program nie chce sciagnac, dopiero 20% a mi sie czekac nie chce... jak bede na laptopie cosik robic to te zdjecia zmniejsze, a teraz specjalnie go wlaczac nie bede :-)

kurdę, no koniecznie, ja już po swoich przejściach, to myślę, że następnym razem każdy dzień z moją biedroneczką będę traktować jako cud i wielki podarunek, ale boję się, że rzeczywistość okaże się inna i że będzie tylko radość przeplatana z ciągłym strachem

reklama
julitka strach bedzie ale trzeba go zaakceptowac a nie walczyc na sile bo to nic nie da sama sie przekonalam, ze tylko bardziej sie balam... ja sobie powiedzialam ze jak sie boje to diabel sie cieszy, a ja mu nie dam sie cieszyc tylko mu pokaze jezora :-p o takiego :-p
chce sie cieszyc z kazdego dnia z dzidzia bez wzlgedu na to ile tych dni bedzie mi dane

Do góry