reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a wiesz, że jest taki przesąd, że w cylku w którym sie zbije termometr to na pewno się zajdzie w ciąże!!!!!!
naprawdę...całkiem dawno to przeczytałm....

Karolcia mimo, że bym chciałą bardzo to przez 2 cykle najbliższe nie mogę zajść w ciążę, ale trzeci to już będzie czyste szaleństwo. Tyle czasu czekałam, ale jakoś zleciało.

Przynajmniej będę wiedzieć kiedy mam się NAPRAWDĘ zacząć martwić :-) A i tak pewnie mój gin będzie miał mnie dość przez całą ciążę :-D

Bardziej chodzi o to, że jeśli mam wątpliwości, to można je rozwiać w domu, nie lecąc za każdym razem do szpitala :confused2:

Oj Agatka, niech każdy się uspokaja jak mu wygodnie, a to, że urządzenie może nie zadziałać i niepotrzebnie wtedy zmartwienia przyniesie to inna sprawa.
Newfie - zrobisz jak chcesz, ale dla mnie to strata pieniędzy, ruchy płodu będą wystarczającym dowodem na to, że mu serduszko pika, jak Ci naciśnie na pęcherz lub nerki to nie będziesz potrzebowała tego używać urządzenia.:-)

ojej jak robilam frytki to was zostawilam na stronie 6969... ale macie tempo dzis... wlasnie wcinam grapefruita :-D czerwonego...
kiedys tez myslam czy by nie kupic takiego detektora ale chyba zamiast tego kupie mega misia dla kruszynki :) bo ten detektor dla mnie to taka zabawka dla doroslych, nie uspokoi mnie to na pewno bo czasem trudno znalezc tetno maluszka wiec raczej by mnie to o zawal przyprawialo w momencie takich poszukiwan... no ale kazdy robi jak chce ja tego nie neguje :) a na uspokojenie jak bede musiec to lepiej cherbatke z melisy wypic. milego popoludnia dziewczyny, zajze do was wieczorem bo teraz musze sie pouczyc, jutro kolejny kolos mnie czeka :/

reklama
Do góry