Hej, przyjaciółka tam była u dr Hameli (chyba, że coś przekręciłam) i była bardzo zadowolona. Moja gin, też tą poradnię i lekarkę poleca.Just79 wybrałam -tutaj jest adres stronki
Poradnia USG Agatowa
Patrzyłam tylko na strony internetowe -będę 27go na 19 później opiszę czy warto -ale z tego co rozmawiałam z babeczkom to wizyta trwa 30 min z opisem i płytkom od ręki, badania wygląda jak opisane na stronie 250zł.
Ja tam bym się nie pozwoliła macać po co -co to ma wnieść? nie ma mowy -no raczej niech Ci założy kartę i da skierowania bo to już 10 tc będzie a na usg umów się sama -bo to się liczy od terminu @ nie od wieku wg usg. A może zmienisz gina?
Pewnie da i skierowanie i kartę założy, bo o tym mowa była na ostatniej wizycie. Co do wyników to pewnie nic się nie stanie, że dopiero teraz. Wtedy miałam w wzorowe i skończyło się jak skończyło. A że nie mam bliskiej relacji z kibelkiem i ogólnie na niedożywioną nie wyglądam, to hemoglobiny mi nie brakuje ;-)
A z gin ogólnie jestem zadowolona, więc póki co zmian nie planuję.
Powiedz mi tylko, czy zdarzały Ci się takie mini-skurcze centralnie w podbrzuszu, w sumie nawet nie bolą, tyle, że się coś czuje?