Jestem dziewczyny
Mój dzidziuch znalazł sobie nowe zajęcie -ze stopnia bólu jaki wczoraj czułam wywnioskowałam że zaparł się nogami o moją nerkę i pchał głową w brzuch
masakra!!! leżeliśmy z S -patrzymy a tu się coś z prawej strony brzuch podnosi -radość była krótka bo jak zaczął pchać w te nery to myślałam że mi bok oderwie
bolał brzuch bok krzyż plecy -ciężko mi było później zasnąć... co będzie jak urośnie i siły nabierze
Karolcia81 ja Ci mogę powiedziec jakie metody wchodzą w grę;-) mj S powiedział ze gdyby seks szkodził to by nam w ciaży zarastała
i chyba ma rację
Just79 wybrałam -tutaj jest adres stronki
Poradnia USG Agatowa
Patrzyłam tylko na strony internetowe -będę 27go na 19 później opiszę czy warto -ale z tego co rozmawiałam z babeczkom to wizyta trwa 30 min z opisem i płytkom od ręki, badania wygląda jak opisane na stronie 250zł.
Ja tam bym się nie pozwoliła macać
po co -co to ma wnieść? nie ma mowy -no raczej niech Ci założy kartę i da skierowania bo to już 10 tc będzie a na usg umów się sama -bo to się liczy od terminu @ nie od wieku wg usg. A może zmienisz gina?
Ewelina28 jak dziś samopoczucie
Agnieszko bardzo ładny brzuszek troszkę większy od mojego;-) a Ty chcesz cesarke
GosiuLew no uważaj na tą rtęć -dziś mam nadzieję już lepiej sie czujesz
Izaura witaj... zostań tutaj z nami
Magdalena26 trzymam mocno kciuki -tym razem już nie może być inaczej jak tylko dobrze
Kasikz na pewno jest co pisać! tylko nie chcesz nam powiedzieć
Syla76 witaj
Kobietka22 mam nadzieję ze ten wzrost coś oznacza -może skupiłaś się na tych zębach i ciach bach potajemnie się coś zmajstrowało:-)
Pati.b jeszcze tyle czasu do kwietnia że i rozstępów mogę się nabawić:-) a pixellę pamiętam z tą jej piłeczkom i basenem na tydzień przed terminem
Daaa a jak tam Twoje studia właśnie -bo Ty z 15 fakultetów robisz i już nie wiem na który się uczysz:-)
Tatusia26 jak się czujesz? coś mało tu Ciebie i tylko zdanie wrzucisz czasami.... co się dzieje?
Wiolka1982 a furagin masz? najlepiej to daj mocz do badania bo jak już tam ostro bakterie harcują to trzeba reagować czymś mocniejszym -i dupsko w rumianku mocz albo takie parówki/nasiadówki sobie rób -ostatnio słyszałam że zakwaszenie moczu niszczy bakterie -cytryna, kiszonki -więc do roboty i leczyć mi się tu
Lenka29 no to noga zreperowana -teraz rehabilitacja i będziesz biegała jak łania;-)
Kaśka0201 a gdzieś Ty się podziała? hihihi a w kibelku -no nic -ja też mialam wieczorem.
z porannymi to nudności nie miały nic wspólnego -raczej z calodobowymi:-)
Karola322 zuzia to moje imię:-( zuzanna elżbieta -fuck podobało mi się też Anastazja... no dobra to miej tą zuzię -wymyślę coś innego.
Gabrysiaa pewnie że pozwoli -co ma nie pozwolić przecież Ci nic nie zaszyje
no to w sumie już możemy o starankach pisać;-)
Gosiekg82 gratuluje -wiec wstaw suwaczek i czekam tu na wieści od kolejnej ciężarówki
Newfie ja mam krem Oliwka nivea -słyszałam ze krem bambino jest dobry -nic więcej nie kupuję i nie stosuję.
Anetha81 nic takiego nie brałam -a po co to???
Vjolka no to masz ciekawie:-)
Annas81 a ja i tak proszę o suwaczek
ja sama sobie zabroniłam seksu a lekarz na to -jak najbardziej można to nawet korzystnie wpływa na poziom hormonów
i o
Agu_ska a może bliźniaki;-)ja widziałam w 7 bo miałam późno owulkę więc najlepiej iść 7/8 na spokojnie -myślę żeby bety robić bo to i tak nic nie da.
Aniołki Twoje dzieci tam się bawią i mają nadzieję ze mama też jest uśmiechnięta. Wiesz jak to jest z dziećmi -jak się czymś zajmą to o całym świecie zapomną...
Uciekam na weekend...
Ja mam tylko pytanie do tych które się nie cieszą -jak można powiedzieć -jestem w ciąży ale się nie cieszę??? jak można czekać na @, na staranka, na dwie kreski -marudzić tu co dzień że tak się marzy o tym żeby test wyszedł pozytywny i ze to będzie radość wielka -a później napisać "ja się nie cieszę"... Wy siebie czytacie czasami???
Proponuję nie cieszyć się do pierwszego usg, albo nie do połowy ciąży -choć też nie, do porodu? a może do 18 urodzin dziecka -bo może zrobi wcześniej prawko i się rozwali na jakimś drzewie to po co się cieszyć.
Ja nie mam siły na czytanie takich głupot