reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-(Hej dziewczynki ja kolejny dzien w lozku az mnie kregoslup juz pobolewa chodze troszke ale noga ciagie.I tak mysle kiedy teraz opatrunek zmienic na szwach hmm bo tak informuja w tych szpitalach ze szkoda gadac mi powiedziala pielegniarka ze jak nie bedzie mokry opatrunek i krwi nie bedzie to niech sobie bedzie do 6 dni.Mama do was pytanko czy ktoras wie kiedy najlepiej go zmienic?Wiem ze to nie forum o nodze ale moze ktos mi doradzi:-)

reklama
mi już troszkę lepiej, jeśli chodzi o grype jelitową, teraz bola mnie kośći, ale pewnie od tego ze nic nie jadlam:(Z pęcherzem bez zmian chyba wezme ten lek..lekarz dal mi jeszcze cipropol, jakby biseptol nie zadziałał.. słyszałyście cos o tym leku?Może od razu go wezmę, bo coś mi sie kojarzy że kiedyś brałam biseptol i prawie życie skonczyłam po nim...
teraz na mojego K jelitówka przeszła:(Najprawdopodobniej mój chrześniak z przedszkola przyniosł...

oj widze ze ty dzis jakos bojowo nastawiona...

nie -po prostu czekałam na racjonalne wytłumaczenie -bo w sumie można się na stałe do KTG podłączyć albo do usg -czemu nie -jak ma to kogoś uspokoić. Nawet położne mają problem ze znalezieniem tętna a co dopiero rozhisteryzowana po 30 sekundach szukania matka.

A co ja mam robić -co chwilę brzuch szturać żeby się dziecko poruszyło?

Do poniedziałku.
Miłego weekendu

nie -po prostu czekałam na racjonalne wytłumaczenie -bo w sumie można się na stałe do KTG podłączyć albo do usg -czemu nie -jak ma to kogoś uspokoić. Nawet położne mają problem ze znalezieniem tętna a co dopiero rozhisteryzowana po 30 sekundach szukania matka.

A co ja mam robić -co chwilę brzuch szturać żeby się dziecko poruszyło?

Do poniedziałku.
Miłego weekendu

Ja już o KTG nie chciałam wspominać, bo też mi to przyszło na myśl, hihihi

Agatko nie wiem jak Twoje dziecie, ale ja moje mogę sobie szturac az padne :-p jak spi to go nic nie obudzi i ma mnie w glebokim poszanowaniu - chocbym na trampolinie skakala :-p a przyznaje ze zdarzylo mi sie poszturac :zawstydzona/y::-D

Hej , Nie było mnie trochę , ale nadrobiłam zaległości.
Gratuluję nowych fasoleczek i pięknie mknących suwaczków !!!
Tak Was czytam i jedno mi się nasuwa , i tu zgadzam się w zupełności z AGATĄ
PRZESTAŃCIE WARIOWAĆ !
Cieszcie się i napawajcie ciążą , bo inne : Violka , Ilonka , Kasikz i JA też okropnie Wam zazdrościmy. Nam pozostaje tylko czekać. A to trudne jest jak cholera.
Pozdrawiam Wszystkie forumowiczki i pozytywnego myślenia życzę .

Dziewczynki nie możemy świrować ale niech każda pisze co jej na duszyczce leży bo po to jest to forum:-):-) i każdy może mieć gorszy dzionek.
Nasza agatka chyba dzisiaj nie ma humoru i jakoś bojowo nastawiona jest :-):-)
kochane życzę wam miłego wekendu :-):-) buziaczki jutro zajrzę i was poczytam troszkę:-):-)

Hej.u mnie pierwsza @ dobiegła końca.
w poniedziałek ide na badania i wciąż nie wiem jakie?
AGATKO-chciałabym miec taka koleżankę jak TY i choć odrobine
takiego nastawienia do życia.:sorry:
pozdrawiam wszystkie aniołkowe mamuśki.

reklama
Do góry