reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja serduszko niuni zobaczyłam w 5tygodniu i 6d myślałam ze jeszcze nie będzie a już ładnie biło i słyszałam:-):-) a łzy mi leciały ze szczęścia jak grochy:-):-).
A betke tylko zrobiłam 1raz bo stwierdziłam że nie będę si:-)ę martwiła czy dobrze rośnie czy za mało bo każdy organizm jest inny i moga być róznice

reklama
just też tak myśle , ten lekarz chyba z księżyca spadł bo po wizycie powiedziała, że 3 tydzień i wszystko dobrze z dzidzią:eek:
kobietka jak ja byłam w 3tygodniu w sumie to w czwartym bo zaczęłam plamienia wtedy to lekarz jak zrobił usg to powiedział ze serduszka jeszcze nie ma ale jest zarodek i na pewno nie ma pustego jaja i rzeczywiście na usg było widać bo mam zdjęcie że jest mała plamka i że w środku był zarodek więc tylko tyle może lekarz stwierdzić na tym etapie.

Dziewczynki to ja chyba jestem dziwna:eek: jeszcze testu nie było a ja po każdym pawiku sie ciesze:eek:to jest silniejsze odemnie nieumiem sie zamartwiać, no jakby były plamienia po pozytywnym teściku, albo bóle utrzymujące sie ok pól godziny to pewnie wtedy bym wpadła w panike , narazie sobie żyje w nadziei i serce mi do góry skacze z radości jak lece do kibelka na pawika lub jak leci mleczko.Fakt u nas nikt nie wie tylko mama dziwnie patrzy jak do kibelka latam:-D ale w końcu u nas jeszcze teściku nie było to nie ma co gadać.

hej dziewczynki :)) dzis troche lepszy humorek mam :))
mimo ze mialam bardzo dziwny sen..snil mi sie moj tata(ktory nie zyje od 1,5 roku)....szlam na jego pogrzeb...smutne przezywac to jeszcze raz...chcialabym zeby moje krolewny mi sie przysnily..a one nic...chyba u gory maja lepsze zajecia :-)
newfie miedzy mna a moim braciszkiem jest 17 lat roznicy :szok: ale to nic bo mam starszego brata ktory ma 32 lata a ten nasz braciszek ma 6 lat :szok::szok::szok: i jak moja mama rodzila i ten najstarszy brat przyszedl ja odwiedzic to polozne mowily ze tatus przyszedl :-Dheheh (moj brat ma 2 corki 13lat i 15lat i ma siostry w tym samym wieku)wiec jest nas spora gromadka(jeszcze brat co ma 17lat)hehehehe
ale przynajmniej swieta wesole iiiiii pelne prezentow :tak:
ojjjj swieta...tak szybko sie zblizaja...a tuz po nich mialam rodzic....w tamtym roku pierwsze bez Taty a te bez dziewczynek...moze przyszle beda z malenstwem :-(

Vjolka to zaskocz swojego M tak jak mój zaskoczył mnie może się uda :-D.
Najlepiej jak będzie spał to może nie zajarzy:-)

Daa, fajne kolorystycznie masz te suwaczki, takie optymistyczne :-)

Vioka, niedługo doczekasz się mdłości :-)

jakaś taka poddenerwowana dzisiaj jestem od rana, no ale przecież musi być dobrze:tak:

reklama
Just co byś mi poradziła na katarek delikatnego ale dobrego, ogólnie czuje się ok:eek:, no dobra nie ok bo mi sie w głowie keci od tego kataru pozatym tempka 37.1 w porywach 37.3 więc chyba nie jest to bardzo groźne zrobiłam naparówke,ale średnio schodzi może ty albo reszta dziewczynek zna jakiś dobry domowy i nieszkodliwy sposób?

Do góry