reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja serduszko niuni zobaczyłam w 5tygodniu i 6d myślałam ze jeszcze nie będzie a już ładnie biło i słyszałam:-):-) a łzy mi leciały ze szczęścia jak grochy:-):-).
A betke tylko zrobiłam 1raz bo stwierdziłam że nie będę si:-)ę martwiła czy dobrze rośnie czy za mało bo każdy organizm jest inny i moga być róznice

reklama
just też tak myśle , ten lekarz chyba z księżyca spadł bo po wizycie powiedziała, że 3 tydzień i wszystko dobrze z dzidzią:eek:
kobietka jak ja byłam w 3tygodniu w sumie to w czwartym bo zaczęłam plamienia wtedy to lekarz jak zrobił usg to powiedział ze serduszka jeszcze nie ma ale jest zarodek i na pewno nie ma pustego jaja i rzeczywiście na usg było widać bo mam zdjęcie że jest mała plamka i że w środku był zarodek więc tylko tyle może lekarz stwierdzić na tym etapie.

Dziewczynki to ja chyba jestem dziwna:eek: jeszcze testu nie było a ja po każdym pawiku sie ciesze:eek:to jest silniejsze odemnie nieumiem sie zamartwiać, no jakby były plamienia po pozytywnym teściku, albo bóle utrzymujące sie ok pól godziny to pewnie wtedy bym wpadła w panike , narazie sobie żyje w nadziei i serce mi do góry skacze z radości jak lece do kibelka na pawika lub jak leci mleczko.Fakt u nas nikt nie wie tylko mama dziwnie patrzy jak do kibelka latam:-D ale w końcu u nas jeszcze teściku nie było to nie ma co gadać.

hej dziewczynki :)) dzis troche lepszy humorek mam :))
mimo ze mialam bardzo dziwny sen..snil mi sie moj tata(ktory nie zyje od 1,5 roku)....szlam na jego pogrzeb...smutne przezywac to jeszcze raz...chcialabym zeby moje krolewny mi sie przysnily..a one nic...chyba u gory maja lepsze zajecia :-)
newfie miedzy mna a moim braciszkiem jest 17 lat roznicy :szok: ale to nic bo mam starszego brata ktory ma 32 lata a ten nasz braciszek ma 6 lat :szok::szok::szok: i jak moja mama rodzila i ten najstarszy brat przyszedl ja odwiedzic to polozne mowily ze tatus przyszedl :-Dheheh (moj brat ma 2 corki 13lat i 15lat i ma siostry w tym samym wieku)wiec jest nas spora gromadka(jeszcze brat co ma 17lat)hehehehe
ale przynajmniej swieta wesole iiiiii pelne prezentow :tak:
ojjjj swieta...tak szybko sie zblizaja...a tuz po nich mialam rodzic....w tamtym roku pierwsze bez Taty a te bez dziewczynek...moze przyszle beda z malenstwem :-(

Vjolka to zaskocz swojego M tak jak mój zaskoczył mnie może się uda :-D.
Najlepiej jak będzie spał to może nie zajarzy:-)

Daa, fajne kolorystycznie masz te suwaczki, takie optymistyczne :-)

Vioka, niedługo doczekasz się mdłości :-)

jakaś taka poddenerwowana dzisiaj jestem od rana, no ale przecież musi być dobrze:tak:

reklama
Just co byś mi poradziła na katarek delikatnego ale dobrego, ogólnie czuje się ok:eek:, no dobra nie ok bo mi sie w głowie keci od tego kataru pozatym tempka 37.1 w porywach 37.3 więc chyba nie jest to bardzo groźne zrobiłam naparówke,ale średnio schodzi może ty albo reszta dziewczynek zna jakiś dobry domowy i nieszkodliwy sposób?

Do góry