reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no nie wytrzymam kobieta idzie po pomoc bo od tego jest oddział ratunkowy a tam taki koleś a to był ginekolog?
Syla wspaniały ten dowód, dodaje wiary nam wszytkim tak potrzebnej

witam dziewczynki dawno mnie tu nie było ale za duzo się dzieje wokół ale postaram się nadrobić co nieco :) Ja 9 paź miałam lyżeczkowanie dziś dostałam okres jak się skończy gonię do gina liczę na dobre wiadomości szczególnie na to że nie będę musiała czekać pół roku na starania. buziole

Cześć dziewczyny.
Syla28 córcia piękna i jaka już duża.
Niestety nie jestem w stanie nadrobić ostatniej produkcji. Wczoraj wróciłam z Warszawy, po drodze niestety dopadło mnie choróbsko. Miałam 39,5 stopni gorączki, dopiero teraz mi troszkę zeszło. Grypa jak nic, wszystkie mięśnie mnie bolały, ale świńska to chyba nie jest, bo wszystkich objawów nie mam. Jutro idę do lekarza.

Lady witaj no to trzymam kciuki za pomyślny przebieg wizyty i zielone światełko;-).
Gosia Lew to pod kocyk i herbatki malinowe popijaj, żebyś nam szybko wyzdrowiała:tak:

Witajcie dziewczyny. Jestem Aniłkową mamą, mojego skarba straciłam w 8tc, 08.04.2009. Właśnie powinnam rodzić:-(
Piszę do Was, bo od 2 tyg wiem, ze znowu mam szansę na bycie mamą. Jestem w 6tc. Już od 2 tyg, jestem na zwolnieniu lekarskim, gdyż bolał mnie brzuch i plamiłam, było to gdzieś około 5 dni przed przyjściem @- na szczęście nie przyszła:-) Tak jak większoś mam po stracie jestem bardzo wystraszona i pełna obaw. Mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i z Wami ten czas będzie mi mijał szybciej. Już byłam u lekarza, ale USG nie miałam robionego. Na to badanie idę 16 listopada. Z jednej strony chcę, żeby to było już z drugiej, żeby to badanie odwlec. Boje sie usłyszeć wyrok. 3razy robiłam bete, bardzo ładnie rosła. Dziś zrobiłam czwarty raz i czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki, zeby było dobrze. W kwietniu miałam zabieg łyżeczkowania, później zrobiam troche wyników, miałam lekarza, do którego chodziłam prywatnie i to on zlecił mi badania. Ma, zaburzenia hormonalne, zbyt niski progesteron. Od sierpnia brałam luteinę, no i teraz też biorę.. Oj ale się rozpisałam!
Chciałabym się jeszcze szczególnie przywitać z Gosią Lew:-) Nie wiem czy mnie pamietasz, byłam z Wami na listopadówkach 2009, tylko odeszłam w kwietniu. Bardzo przeżyłam, to co mnie spotkało i nie wchodziłam na forum, dlatego nic o Tobie nie wiedziałam. Przytulam teraz.
Milego dnia i powodzenia dziewczyny:-)

Witam, pewnie, że Cię pamiętam, na początku nie zaskoczyłam, ale to przez moją temperaturę. Cieszę się, że Ci się znowu udało, bądź dobrej myśli, im mniej stresów tym lepiej.

Ja zmykam dziewczynki moje ciepełko mi towarzyszy cały dzień teraz jest jak taki biały talkowaty płynek połaczony z gumowym czymś no tak to moge opisać.
Na wszelki wypadek jem dużo dobrych rzeczy co jest niezwykle przyjemne np dziś udka w miodzie pieczone:-p z ziemniaczkami a na 1 rosołek, na chudym drobiu.Jam.Dobranoc.

Witam!
pobieżnie poczytałam co tam u Was, ale jakoś weny do pisania nie mam.

Karola, Agatka, Kasia super, że z Waszymi maluszkami wszystko ok :-)

Pati, takie staranka po prostu muszą być owocne :-)

Kobietko, trzymam kciuki, żeby to było TO :-)

Agu_ska, szkoda, ze trafił Ci się jakiś taki doktor co niby próbował, ale nic mu z tego nie wyszło. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!

reklama
witam was dzieweczki po długasnej przerwie
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie???
przepraszam za moją nieobecnośc ale zbyt duzo sie działo niestety i nie mogłam was odwiedzić, teraz troche sie uspokoiło
przepraszam ale nie nadrobie 30 stron po 40 postów :eek::eek::eek:
alescie mialy spust :no::no::no:;-);-);-);-)

Do góry