reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
Też mam w poniedziałek i Karolcia. U mnie to będzie 7t1d od terminu @, ale owulacje miałam ciut później niż książkowo, około 16-17 dc(testy robiłam), więc pewnie fasoleczka ciut młodsza. W ostatniej ciąży w 6t6d widziałam serduszko, teraz też liczę na to. Oby Pan Bóg pozwolił...
Witam się na chwilkę....oj tak oby do poniedziałku.....dziewczyny musimy wierzyć, że zobaczymy serduszko!
Karola...Agatka....Kasia....a Wy gdzie......????
Ostatnia edycja:
karolcia81
czekam na szczęście.....
Dobra ide. Mam nadzieje że wszytsko z dzidzią ok. Tzrymajcie kciuki
i co kochana....wszystko ok?
K
kobietka22
Gość
Karolcia możliwe, że aguske zostawią na obserwacji przez te bóle, szkoda, że nie wymieniłyśmy sie numerami tel wtedy może by napisała co i jak, ja trzymam kciuki napewno będzie wszystko dobrze.
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam:-)
Syla Gratuluję Ci serdecznie Śliczna dziewczynka;-)witam wszytstkich i pozdrawiam serdecznie.duzo tu nowych Aniołkowym mam:-(
zycze powodzenia w dązeniu do celu.
agu_ska
Fanka BB :)
Hej jestem. W tych naszych szpitalach to paranoja. Poszłam na oddział ratukowy owiedziałam co i jak , zbadał mnie stwierdził że prawdopodobnie to zapalenie pęcherza i oddał mój mocz do badania - 2 godz czekałam na wynik. I wiecie co powiedział że wynik jest ok ale poleczył by mnie na pęcherz na wszelki wypadek i chciał wypisać receptę dopóki mu nie przypomniałam że jestem w ciązy i czy mogę brać antybiotyk. Wtedy on sie wycofał i stwierdził że musi straczyć mi to co mi gin przepisał bo to pewnie z ciążą związane. To ja się spytałam co z bólami - co mam robić - on na to że skoro one trwaja krótko bo 10-15 min to wytzrymam( nieważne że mam już te ataki co 3 godz). Aha i nospy nie poleca. Czujecie - umył ręce bo nic nie umiał zdiagnozować...
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Sylus Weroniczka urocza:-)
reklama
M
mammi
Gość
Syla28 przeslodki Ten Dowod:-) Dodaje wiary, ze wszystko tym razem bedzie dobrze.