reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
hej królewny
przepraszam że dopiero teraz piszę ale mam fatalny dzień
jestem strasznie podminowana wszystko mnie dziś drażni
do tego zgaga która towarzyszy mi cały dzień i nic nie pomaga
piersi bolą jak nigdy płakać mi się chce
co do moich wczorajszych emocji to dziś są inne lepsze
wiem że moja reakcja była zła powinnam się cieszyć i nie spodziewać nic więcej jak pęcherzyka ale sama nie wiem co myślałam
cieszę się że jest pecherzyk że beta rośnie prawidlowo i pewnie jak pójdę za tydzień to zobaczę swoje dzieciątko z pięknie bijącym serduszkiem
przepraszam że dopiero teraz piszę ale mam fatalny dzień
jestem strasznie podminowana wszystko mnie dziś drażni
do tego zgaga która towarzyszy mi cały dzień i nic nie pomaga
piersi bolą jak nigdy płakać mi się chce
co do moich wczorajszych emocji to dziś są inne lepsze
wiem że moja reakcja była zła powinnam się cieszyć i nie spodziewać nic więcej jak pęcherzyka ale sama nie wiem co myślałam
cieszę się że jest pecherzyk że beta rośnie prawidlowo i pewnie jak pójdę za tydzień to zobaczę swoje dzieciątko z pięknie bijącym serduszkiem
agu_ska
Fanka BB :)
kaska0201
ja też tak postrzegam ten ból i w sumie do niego przywykłam
zobaczcie to Decoupage poradnik - kurs decoupage szkle kurcze jakie cudo... gdybym tylko miala wiecej czasu to bym w domu wszystko zmienila tyle tu starych mebli do pozmieniania... eh te studia wrr... moj zaraz idzie do pracy wrr niecierpie tej jego pracy
Natalineczka555
kocham kochać :)
rzeczywiscie ładnezobaczcie to Decoupage poradnik - kurs decoupage szkle kurcze jakie cudo... gdybym tylko miala wiecej czasu to bym w domu wszystko zmienila tyle tu starych mebli do pozmieniania... eh te studia wrr... moj zaraz idzie do pracy wrr niecierpie tej jego pracy
chyba jestem jakas niewidoczna
kaska0201
PATI fajniutkie
Natalineczka555
kocham kochać :)
widoczna ale malutko pewnie tez brak czasu...
no czasem brak czasu, ale przewaznie kłopoty, ostatni przyznam sie z reka na sercu nie chcialo mi sie poprostu
zreszta nic mi sie nie chcialo
reklama