reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
GOSIA testy AMIL jakos mam do nich sentyment
w tamtej ciąży też mi szybko wyszło tylko że szybko się skończyło
ale teraz to chyba pierwsza na lipcówki mogę się wpisać
łoooo matko KAROLCIA czekam na Ciebie wpiszemy się razem

kochane moje jak ja się cieszę że te zwidy mamy wszystkie razem
jutro rano biegnę na betkę
niech mnie kują oby tylko wszystko było dobrze zresztą co ja gadam będzie dobrze

jejciu ale Wercia się będzie cieszyła tym razem jak tylko się upewnimy od razu jej powiem

A to my w 5 i 16 tc.... hmmmm wydaje się większy z góry:-p:-p:-p:-p:-p
Agatko, te pierwsze to na wydechu a drugie na wdechu, tak? :-p;-):-p

Ja mam go przed sobą i widzę ale na zdjęciu chyba nie bardzo
Cosik widać, cosik widać :-)
I żeby tak zostało :-)

Agniesia82 (mam nadzieję, że nie pomyliłam nicka), co tam u Ciebie? dziwne upławy ustały?

She, trzymaj się cieplutko i odzywaj się tu do nas jak tylko będziesz miała chęć i nie patrz na to, czy tyczy się czy nie wątku głównego to o czym chcesz pisać

Ola81, pozdrawiam serdecznie :-)

A i w końcu zapomniałam:
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KCIUKO-TRZYMACZKOM :-) i bezczelnie proszę o jeszcze co by się fasolka tam dobrze i wygodnie ulokowała do czerwaca :-)

Ostatnia edycja:
JUST widzisz jaka ja nie wychowana jestem tak bardzo się zajęłam sobie że zapomniałam napisać jak bardzo się ciesze ze Twój fasolek ma się dobrze gratuluję kochana i wierzę ze z każdej wizyty będziesz wracała taka szczęśliwa

JUST widzisz jaka ja nie wychowana jestem tak bardzo się zajęłam sobie że zapomniałam napisać jak bardzo się ciesze ze Twój fasolek ma się dobrze gratuluję kochana i wierzę ze z każdej wizyty będziesz wracała taka szczęśliwa
Kasia, doskonale pamiętam te emocje sprzed 2-tygodni, więc biorę, że rozemocjowana a nie niewychowana jesteś ;-)

kurcze chyba jednak na lipiec razem ze mna pewnie chyba ze mi sie cos pomylilo i sie tylko mi @ spoznia...

zaraz mezus wroci wiec idziemy nyny zeby rano szybko przyszlo :)

reklama
Just super, że dzidzia rośnie zdrowo :-):-) Niedługo maleństwo podrośnie, więc i Ty nie będziesz miała problemu z odróżnieniem który punkcik na zdjęciu to dziecko ;-) Na razie najważniejsze, że lekarz widzi co trzeba :tak:

13x13 skoro nie należy niepokoić maleństwa to trzeba cierpliwie czekać. Ono na pewno sobie tam grzecznie rośnie :-) co widać na załączonych zdjęciach. Ja tam widzę, że brzuszek Ci urósł nieco :tak:

As życzę miłej zabawy na imieninach :-)
Tutaj gdzie jestem nie ma takiego święta jak imieniny, toteż nikt ich nie świętuje. Dlatego też mój mąż przez 2 poprzednie lata zapominał o moich imieninach. Jednak po tym jak się dowiedział, że w Polsce to my je traktujemy na równi z urodzinami (albo i bardziej jak już jesteśmy starsi) to się bardzo przejął swoją ignorancją i w tym roku zafundował mi przyjęcie niespodziankę :tak: Tak to wszystko zorganizował, że ja o niczym nie miałam pojęcia i bardzo przyjemnie mnie zaskoczył :-D

Kaska0201 wygląda na to, że coś zmajstrowaliście z mężem :tak: Z niecierpliwością czekam na wynik bety.

Do góry