kaska0201
najważniejsza jest Wercia
Pati @ powinna przyjść 2 listopada
DZIŚ 23 DC
DZIŚ 23 DC
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluję :-):-):-)tyle gadałyście o tych testach że zrobiłam kolejny
no i ...............
controlna kreska jest
testowa "blade coś" jak to nazwał R (ale skoro on zobaczył to chyba coś jest)
nie nakręcam się
ale buzia sie jednak uśmiecha
jutro chyba polecę na betkę
Ja na zgadę też potwierdzam zimne mleko i migdały,ale ja to migdały to w duzych ilościach jadłam na pewno nie na szt a na torebki.Kasiu to ja gratulujebedzie nastepna fasoleczka HHuuUURRRAAA.
13x13 na zgage o ile dobrze pamietam mozna brac rani bo nawet w ciąży jest bezpieczny(zapytaj w aptece) pozatym polecam migdały gryzc tak długo az miazga sie z nich zrobi(nie wiecej niz 4 dziennie bo mogą skurcze powodowac) no i oczywiscie zimne mleko.Na zaparcia natomist polecam duuuze ilosci wody ,nawet tej gazowanej(na mnie wszyscy krzyczeli ze nie wolno a ja sie opanowac nie mogłam) i winogrona do tego mnie zawsze przeczyszczało.