reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati.b no am nadzieję że będę już czuła:-)

Kaśka to jutro czekam na betę albo poranny teścior;-);-);-)

Motylku dziękuje za rady -już próbuję wszystkiego powoli -napisz lepiej co u Was...

Natalineczka555 fluidki dla Ciebie -----------------------------------------------

Agniesiu dobranoc

A to my w 5 i 16 tc.... hmmmm wydaje się większy z góry:-p:-p:-p:-p:-p

Załączniki

• 5tc.JPG
    5tc.JPG
    7 KB · Wyświetleń: 38
  • 16tc.JPG
    16tc.JPG
    10 KB · Wyświetleń: 47
kasia a twoja fotka testu bedzie ?

13x13 hihi wiem ze chcesz uslyszec ze z ciebie grubasek :p ale ja ci powiem ze chudzielec z ciebie :) choc troche widac ale ciesz sie bo rozstepow nie bedziesz miec :)

tyle gadałyście o tych testach że zrobiłam kolejny
no i ...............
controlna kreska jest
testowa "blade coś" jak to nazwał R (ale skoro on zobaczył to chyba coś jest)
nie nakręcam się
ale buzia sie jednak uśmiecha
jutro chyba polecę na betkę
gratuluję :-):-):-)

Kasiu to ja gratuluje:tak: bedzie nastepna fasoleczka HHuuUURRRAAA.

13x13 na zgage o ile dobrze pamietam mozna brac rani bo nawet w ciąży jest bezpieczny(zapytaj w aptece) pozatym polecam migdały gryzc tak długo az miazga sie z nich zrobi(nie wiecej niz 4 dziennie bo mogą skurcze powodowac) no i oczywiscie zimne mleko.Na zaparcia natomist polecam duuuze ilosci wody ,nawet tej gazowanej(na mnie wszyscy krzyczeli ze nie wolno a ja sie opanowac nie mogłam) i winogrona do tego mnie zawsze przeczyszczało:-D.
Ja na zgadę też potwierdzam zimne mleko i migdały,ale ja to migdały to w duzych ilościach jadłam na pewno nie na szt a na torebki.:szok::szok::-D:-D:-D
3-4 torebki tygodniowo mi szły.
A od winogron to cukrzycy dostałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie polecam dużych ilościach :no::no::no:

aha a juz sadzilam po twoim poscie ze ci sie zdjecie udalo :) to jutro powtorka przeciez z tego co pamietam to kupilas 5 testow wiec do 2 listopada ci starcza :)

reklama
Do góry