reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane:-)
Korzystając z tego, że mała śpi mogę się wreszcie zameldować;-)
Jesteśmy w domku od środy i docieramy się z Kinią:tak:
Dziękuje wszystkim za gratulację :*
Mam nadzieje, że niedługo będę miała więcej czasu i uda mi się zaglądać częściej;-)
Buziaczki i na koniec fotka Kini- drugi dzień na świecie:-)

Prześliczne maleństwo :-) Życzę Wam dużo dużo zdrówka !!

reklama
Witam Panie.
Agnieszko,gratulacje dla Ciebie.Wspaniały czas dla Ciebie nastał.Życzę Ci aby cały okres ciąży przebiegał bezproblemowo i spokojnie.Buziaczki dla ciebie i maluszka.
Kinguś,ślicza ta Twoja kruszynka.I jest imienniczką mojej pociechy :)

Witajcie kochane:-)
Korzystając z tego, że mała śpi mogę się wreszcie zameldować;-)
Jesteśmy w domku od środy i docieramy się z Kinią:tak:
Dziękuje wszystkim za gratulację :*
Mam nadzieje, że niedługo będę miała więcej czasu i uda mi się zaglądać częściej;-)
Buziaczki i na koniec fotka Kini- drugi dzień na świecie:-)
piękna córcia.
Gratulacje kochana dla Was wszystkich
Niech kruszynka się zdrowo chowa na pociechę rodzicom.

Wpadłam do Was,bo mnie skręcało z ciekawości co u Was słychać :-D:-D:-D
A teraz uciekam z małym lekcje kończyć i obiadek trzeba doszykować.
Miłej niedzieli

Witam!
Znalazłam taką perełkę w necie i muszę się nią z wami podzielić :)
Piękna piosenka na pożegnanie z naszymi Aniołkami. Ciekawa jestem w jakich okolicznościach powstał jej tekst..

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Q274UAP4x9U"]YouTube - Celine Dion- Fly (Anna's Cut) Made this one for my babies who did not make it into this world alive... Forever loved. Forever missed!![/ame]

Fly, fly precious one

Your endless journey has begun
Your heart is pure, your soul is free
Be on your way, don't wait for me
But hold this mem'ry bittersweet

Until we meet

Ostatnia edycja:
Kinguś Kochana ogromne gratulacje :-):-):-):-):-):-)
jak to szybko zleciało... pamiętam Wasze początki :-):-):-)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki bardzo serdecznie :-)

Agniesia - nie zauwazylam kiedy zafasolkowalas... gratulacje mamusiu...:-):-):-)

Witam Panie.
Agnieszko,gratulacje dla Ciebie.Wspaniały czas dla Ciebie nastał.Życzę Ci aby cały okres ciąży przebiegał bezproblemowo i spokojnie.Buziaczki dla ciebie i maluszka.
Kinguś,ślicza ta Twoja kruszynka.I jest imienniczką mojej pociechy :)

Dzięki dziewczyny, samej jeszcze trudno mi w to uwierzyć :-) jeszcze nie bylam u gina, to na razie brak @ i testy. Dwa razy w odstępach dwódniowych pokazaly wynik pozytywny. Trochę mnie brzuch tak ni to boli, ni to laskocze z prawej strony. No i ten metal w buzi i tak jakbym ciągle na kacu byla

KINGUŚ-gratuluję pięknej córci!!!-oby zdrowo rosła!!!:tak:

hej
-padam z nóg...wróciliśmy dziś jakaś godz. temu.z poprawin-na nowo jedzenie i tańce-(grał ten sam gostek co wesele)-uffff....moje nogi.
wczoraj pod koniec wesela tańczyłam bez butów...i najlepiej i bez nich wracałabym do domu-tzn.do teściów bo u nich spaliśmy.Kubę odwiozłam ok.23-ej.z nadzieją ze zaśnie szybko i wrócimy na imprezkę -no....skoro tylko się drzwi otworzy i zobaczył dziadków-zawołał BABA....ZIAZIA.... no i koniec-teście mówili że balował z nimi do wpół pierwszej -bo spać nie chciał.
w szoku byłam...bo tak się wyskakał....wyturlał na parkiecie.....myslałam że odpadnie jak nic....
wesele bardzo udane-konkursy przyprawiały wszystkich o ból w bokach i łzy ze śmiechu...
a dziś poprawka od 15-ej.

dzieki Bogu że @ nie tak intensywna jak zawsze-to mogłam bardziej poskakać :-D:tak:
odezwę się jutro
miłej nocy dla Was.

Hej Dziewczynki:)

Ja tez tylko na chwilkę!Też z wesela wróciłam i też impreza udana!Wytańczyliśmy się i wyśmialiśmy za wszystkie czasy:)Chłopy popili i takie głupoty wygadywali, że szok. Mój K nie pamięta jak się znalazł w pokoju hotelowym;-)

Kinguś - śliczna jest Twoja córcia!!!!Niech rośnie zdrowo:)

Poczytałam Was, ale jestem tak padnięta, że nie wiele spamietałam:(

Agatka - masz racje Aniołek czuwał z nieba!Dobrze, że się nic nikomu nie stało!!
As - gratuluję 6:)

Dobranoc:)

reklama
Do góry