Mam na imie Majka i mam 26 lat i mam Was pytanko czy badania hormonalne zrobione w 45dc czy sa wiarygodne? Bo tak mi gin stwierdzila ze mam zrobic a dla mnie to troche dziwne.A musialam je zrobic bo mialam nieregularny okres i juz 2 poronienia za soba jedna w 2007 roku a drugie w sierpniu,i kazala mi zaczac brac Diane 35 przez 3 miesiace ale ja za bardzo niechce jej brac a tez niewiem czy te badania sa dobrze zrobione i czy potrzeba mi brac ta Diane.Bo w ciaze zaszlam wkoncu ale niestety 3tydzien i porobilam. Mozecie cos napisac? Czekam jestem z IRL dodam i ze tu z ginem ciezko takze niewiem co mam robic.Doradzcie Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
witajcie dziewczynki
milego dnia życzę
milego dnia życzę
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien dobry i milego dnia:-) -choc to znowu moj nieulubiony dzien tygodnia-hihi
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dzień Dobry przy kawusi....
[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-10/9b034b03/4375kawa1b.jpg.html][/URL]
i herbatce...
[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-10/57822edf/herbata.jpg.html][/URL]
dzisiaj nowy dzień, wiec i nowy optymizm!!!! Mimo iż nie mam powodu do śmiechu...
W sobotę P miał usg jąderek....tak jak mój gin. podejrzewał, ma żylaki powrózka nasiennego na lewym jąderku....Teraz czekamy na wizytę u androloga i urologa, by zdecydować, czy operacja, laparoskopia, czy cosik innego da sie z tym zrobić...Boimy się, ale wiem, że będzie dobrze i w końcu wszystko się ułoży....
W sobotę była męża bratowa z maleństwem....kiedy trzymałam go na rękach poczułam coś wspaniałego.....to chyba instynkt :-)
A w piatek mnie nie było Kochane, bo pół dnia robiliśmy płot!!! Ale w końcu uporaliśmy się i teraz wygląda "pierwsza klasa"!
Życzę miłego dnia....
[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-10/9b034b03/4375kawa1b.jpg.html][/URL]
i herbatce...
[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-10/57822edf/herbata.jpg.html][/URL]
dzisiaj nowy dzień, wiec i nowy optymizm!!!! Mimo iż nie mam powodu do śmiechu...
W sobotę P miał usg jąderek....tak jak mój gin. podejrzewał, ma żylaki powrózka nasiennego na lewym jąderku....Teraz czekamy na wizytę u androloga i urologa, by zdecydować, czy operacja, laparoskopia, czy cosik innego da sie z tym zrobić...Boimy się, ale wiem, że będzie dobrze i w końcu wszystko się ułoży....
W sobotę była męża bratowa z maleństwem....kiedy trzymałam go na rękach poczułam coś wspaniałego.....to chyba instynkt :-)
A w piatek mnie nie było Kochane, bo pół dnia robiliśmy płot!!! Ale w końcu uporaliśmy się i teraz wygląda "pierwsza klasa"!
Życzę miłego dnia....
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Córa jest przecudna!!!! Moje gratulacje :-):-):-)Witajcie kochane:-)
Korzystając z tego, że mała śpi mogę się wreszcie zameldować;-)
Jesteśmy w domku od środy i docieramy się z Kinią
Dziękuje wszystkim za gratulację :*
Mam nadzieje, że niedługo będę miała więcej czasu i uda mi się zaglądać częściej;-)
Buziaczki i na koniec fotka Kini- drugi dzień na świecie:-)
karolcia81
czekam na szczęście.....
Witam kochane....
Koszmarny dzień....pokłóciłam się wczoraj z Z.....i do tej pory mnie dól trzyma.....
Miłego dnia....
Przytulam....
Koszmarny dzień....pokłóciłam się wczoraj z Z.....i do tej pory mnie dól trzyma.....
Miłego dnia....
Przytulam....
Agniesia82
najważniejsze jest życie
witam dziewczynki przy herbatce hi hi ;-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dopiero doczytałam - MOJE GRATULACJE!!!!!O kurczę, straszne, że chwila moment i wszystko zniszczone :-(
Nadążyć za Wami graniczy z cudem!;-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Zakopujemy dół natychmiast, w przeciwnym razie wysyłamy koparkę!!!!Witam kochane....
Miłego dnia....
Przytulam....
Nie smutaj się, na pewno lada chwilka sie pogodzicie i będzie miodzik
Tuli....tuli....:-)
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witaj,hej, dziewczyny pewnie zostanę zaraz skarcona.... a więc wczoraj po 2 tyg (tydzien po zabiegu) kochałam się z mężem ale tak delikatnie nic mnie nie bolało a tak mi było brak bliskości nie dość że odebrano mi coś czego pragnęłam to jeszcze kochać się nie mogłam czy żałuję..nie! teraz polecą komentarze że jaka ja pewnie to zła no ale ważne ze poczułam się psychicznie duuuużo lepiej i tego mi było trzeba.
to każdego indywidualna sprawa...Skoro poczułaś się lepiej......