reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ciekawe co u mnie w brzuszku siedzi nasz szkrab tak szybko rośnie że ginka powiedziała że jak przyjdziemy 10listopada to może już będzie wiadomo co jest bo ja nie mam żadnego przeczucia:-):-)
mama sówko ekstra poczuć takiego kopniaczka tez już chce:-):-)

to prawda skarbeczki że witaminek nigdy nie za dużo ja jak się dorwę codziennie do owoców to czasem chyba przesadzam. Gruszki, jabłka, truskawki teraz mnie naszło na mandarynki masakra

Hehe ja ostatnio też się objadam mandarynkami, bo jakoś na nic inne owoce nie mam ochoty:szok: aha jeszcze ostatnio truskawki ze śmietaną jadłam:-)

hehe ja ostatnio też się objadam mandarynkami, bo jakoś na nic inne owoce nie mam ochoty:szok: Aha jeszcze ostatnio truskawki ze śmietaną jadłam:-)
no masakra ja codziennie muszę zjeść znowu 2 gruszki bo inaczej chora chodzę mam tylko nadzieję że nie długo będę mogła jeść wszystko bo dopiero przytyłam pół kilo.a te wymioty nie są za fajne.
SKARBECZKU JAK TWÓJ SUWACZEK MKNIE DO PRZODU , NASZA DZIDZIA JEST Z USG O TYDZIEŃ STARSZA WIĘC JUŻ TEŻ W MIARĘ SZYBKO JAKOŚ TO MKNIE. A JUŻ NIE WSPOMNE O WASZYM SUWACZKU MAŁŻEŃSKIM JUŻ MINĘŁY 4 MIESIĄCE:-)

Ostatnia edycja:
no masakra ja codziennie muszę zjeść znowu 2 gruszki bo inaczej chora chodzę mam tylko nadzieję że nie długo będę mogła jeść wszystko bo dopiero przytyłam pół kilo.a te wymioty nie są za fajne.

Kochana ja schudłam od początku ciąży 7kg, a wcześniej ważyłam 54kg:tak: od jakiegoś czasu nie wymiotuję, a ważę dopiero 53kg i zobaczymy ile będzie do końca ciąży:-)

kochana ja schudłam od początku ciąży 7kg, a wcześniej ważyłam 54kg:tak: Od jakiegoś czasu nie wymiotuję, a ważę dopiero 53kg i zobaczymy ile będzie do końca ciąży:-)
aniu najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa a dla nas lepiej jak mniej przytyjemy ja schudłam od początku 4kg niby przytyłam pół więc na minusie jestem 3,5kg więc podobnie.

reklama
Do góry