reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czarna odpowiedziałabym wcześniej ale w takim natłoku postów nie zauważyłam pytania... otóż ja tych testów nie używałam, jeśli chodzi o temperaturę zaczęłam mierzyć z ciekawości -okazało się że cykl był bezowulacyjny (podobnie wyszło z progesteronu -ponoć jeśli est poniżej 3 to jest cykl bezowulacyjny)... no i z tego bezowulacyjnego cyklu jest już prawie 15tc:-):-):-):-):-)
Polecam Ci za to tą stronkę do mierzenia tempki
Free MemberShip Registration - Fertility Friend OnLine
program analizuje ją i określa kiedy była owu itp

Z dwojga złego wolę termometr i przytulanki co dwa dni:-);-):tak::-D
U mnie poskutkowało czego i tobie życzę:tak:

reklama
ja testow tez nie stosowalam a tempke zmierzylam w tym cyklu i byl skok, teraz juz nie mierze bo mi sie nie chce... ale przytulanki i to codziennie byly i poskutkowaly tylko ze krotko sie cieszylismy, mam nadzieje ze w listopadzie zobacze II kreski i sie nimi naciesze do sierpnia 2010, moze bede miec prezent urodzinowy w postaci baby :)

I był czy
agniesia82 - super wieści !! Też tak chcę !:tak:

Pytałam wcześniej o testy owulacyjne , i nic . Zero odpowiedzi z waszej strony , nic mi nie pomożecie? Liczyłam na was dziewczyny, nie wiem czy je kupować czy nie?
chce wiedzieć kiedy mam owolacje! Co lepsze , testy czy mierzenie temperatury? Help!
czarna pewnie że ci pomożemy pare dziewczyn robi chyba obiadek i dlatego nikt nie pisze. Ja osobiście robiłam testy owulacyjne i się sprawdziły owulacja zawsze mi się sprawdzała bo w tym czasie chodziłam na usg żeby sprawdzić czy mam pęcherzyk płodowy i był czyli testy działały. Ja była bym osobiście za testami owulacyjnymi. Pogoda teraz taka za oknem że łatwo można się przeziębić a tym sposobem tempka może być większa.ja stawiam na testy:-):-):-)

to sem ja Weronisia.

Załączniki

• DSC05159.jpg
    DSC05159.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 41
Agniesia82 - super wieści !! Też tak chcę !:tak:

Pytałam wcześniej o testy owulacyjne , i nic . Zero odpowiedzi z Waszej strony , nic mi nie pomożecie? Liczyłam na Was dziewczyny, nie wiem czy je kupować czy nie?
Chce wiedzieć kiedy mam owolacje! Co lepsze , Testy czy mierzenie temperatury? HELP!

czarna, ja 2 razy zachodziłam w ciąże dzięki testom owu, niestety za pierwszym razem sie nie udało urodzic tego dzidziusia ale za drugim razem sie udało i mam piekny okaz prosiaczka 8kg w domu :-):laugh2:....polecam ale nie te z allegro ale z apteki!!!! robiłam równolegle i te i te i te z allegro były do kitu:tak:

reklama
Wiolka moze to tylko tak brzmi...Ja sie lecze na tarczyce od 6 roku zycia...
Jestem caly czas na tabletkach a w wieku 16 lat mialam operacje bo mialam guza...
Najwazniejsze jest zeby regularnie chodzic do lekarza i to wszystko kontrolowac.

Do góry