reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

natalineczka nie wiem w którą stronę polski pojechał bo nie chciał mi nic powiedzieć żebym się nie denerwowała. On jeździ z jednego końca na drugi więc wszystko możliwe.
trzymam kciuki za twojego m, na pewno bedzie dobrze ;-);-);-):tak::tak::tak:
a ty sie nie denerwoj tylko poczywaj :tak::tak::tak::tak:
a jak sie czujesz???, jak po ginku??? jak uplawy mam nadzieje ze znikly:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
karola322 - biedactwo! Wiem, że łatwo powiedzieć, ale musisz spróbować zasnąć..a jutro mąż będzie już przy Tobie!Tak w ogóle to mój K też dzisiaj nie ma do piatku bo na szkoleniu jest..

natalineczka - ja dzis jechałam może jakieś 300m, i normalnie nic nie widziałam tak mi szyby parowały!Chyba zimówki trzeba wyciągnąć!

natalineczka od dwóch dni nie ma. Mam wybrać jeszcze dwa zastrzyki i później duphaston i zobaczymy łożysko mam nisko i blisko szyjki macicy i dlatego czasem są te upławy chociaż po zastrzykach ich już nie powinno być a one robią psikusy już przez tydzień był spokój a w tamten czwartek tyle ich było że masakra ale po 3 dniach się znowu uspokoiły. A czuje się od dwóch sni dobrze bo ostatnie tygodnie spędziłam przy kibelku i oczywiście siedzę już w domu 4 miesiąc ale dzidzia jest najważniejsza :-):-):-).
wiola skarbie wiem że muszę ale będzie ciężko:-:)-( czekam tylko na sobotę i niedzielę bo w piątek tez go nie będzie cały dzionek. Ale jeszcze dwa dni i wekend i jak się do niego przytule to go nie wypuszczę:-):-)

natalineczka od dwóch dni nie ma. Mam wybrać jeszcze dwa zastrzyki i później duphaston i zobaczymy łożysko mam nisko i blisko szyjki macicy i dlatego czasem są te upławy chociaż po zastrzykach ich już nie powinno być a one robią psikusy już przez tydzień był spokój a w tamten czwartek tyle ich było że masakra ale po 3 dniach się znowu uspokoiły. A czuje się od dwóch sni dobrze bo ostatnie tygodnie spędziłam przy kibelku i oczywiście siedzę już w domu 4 miesiąc ale dzidzia jest najważniejsza :-):-):-).
wiola skarbie wiem że muszę ale będzie ciężko:-:)-( czekam tylko na sobotę i niedzielę bo w piątek tez go nie będzie cały dzionek. Ale jeszcze dwa dni i wekend i jak się do niego przytule to go nie wypuszczę:-):-)
no to oby sie juz nie pojawily :no::no::no::no::no:
moze tom przez to lozysko rzeczywiscie :eek::eek::eek::eek:
dobrej nocy, karaluchy pod poduchy

Witam cieplutko w tą zimną noc! Jak zwykle mam dla was ogłoszenia parafialne:)

Jutro(Dzisiaj) jest Dzień Dziecka Utraconego (15.10.2009).
Z tej okazji odbędzie się Msze Św. w intencji zmarłych dzieci oraz ich rodziców.

Warszawa 15.10.2009 19.30 oo.Dominikanie, Warszawa, ul. Dominikańska 2

Pozdrawiam

reklama
witam cieplutko w tą zimną noc! Jak zwykle mam dla was ogłoszenia parafialne:)

jutro(dzisiaj) jest dzień dziecka utraconego (15.10.2009).
Z tej okazji odbędzie się msze św. W intencji zmarłych dzieci oraz ich rodziców.

warszawa 15.10.2009 19.30 oo.dominikanie, warszawa, ul. Dominikańska 2

pozdrawiam
szkoda że nie mogę być na tej mszy jak by w łodzi była to bym się wybrała a tak. Ale pomodle się w domu za nasze aniołki.
Wy już kochane prawie wszystkie śpicie a ja nie mogę zasnąć :-:)-( buziaczki skarbeczki

Do góry