reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

WITAJCIE
dopiero dziś oddali nam prąd
nie dam rady odpisać kazdej po kolei
nasze kochane ciężarówki proszę niegdzie nie uciekać bo dla nas staraczek jesteście nadzieją
oj ciężki dzień mnie dziś czeka zesztą pewnie nie tylko mnie

reklama
WITAJCIE
dopiero dziś oddali nam prąd
nie dam rady odpisać kazdej po kolei
nasze kochane ciężarówki proszę niegdzie nie uciekać bo dla nas staraczek jesteście nadzieją
oj ciężki dzień mnie dziś czeka zesztą pewnie nie tylko mnie
Nie tylko dla ciebie, kochana...:-:)-:)-:)-(
Mój D, podobnie chyba jak wielu mężów, pewnie nie wie, jak bardzo istotny dziś dzień

A ja rano mojemu powiedziałam , to mnie troche ochrzanił, że znowu rozdrapuje rany, i powiedział : ŻE NASZA FASOLKA SIE DOPIERO ZAGNIEŻDŻA....
i tyle...więc dziś tylko z Wami moge powspominać mojego Aniołeczka....

Kasia, Viola,Ewelina i wszystkie aniołkowe mamy- przytulam....

A ja rano mojemu powiedziałam , to mnie troche ochrzanił, że znowu rozdrapuje rany, i powiedział : ŻE NASZA FASOLKA SIE DOPIERO ZAGNIEŻDŻA....
i tyle...więc dziś tylko z Wami moge powspominać mojego Aniołeczka....

Kasia, Viola,Ewelina i wszystkie aniołkowe mamy- przytulam....

Mój też mówi, ze to rozdrapywanie ran....
A mnie to strasznie denerwuje...
Bo czy dla niego Tosia była nie ważna,
skoro wspominanie jej to dla niego rozdrapywanie?
Czy on nie rozumie, że na rana nigdy się nie zabliźni...?
Ech....
Szkoda słów...
I znowu płacz....

reklama
Mój też mówi, ze to rozdrapywanie ran....
A mnie to strasznie denerwuje...
Bo czy dla niego Tosia była nie ważna,
skoro wspominanie jej to dla niego rozdrapywanie?
Czy on nie rozumie, że na rana nigdy się nie zabliźni...?
Ech....
Szkoda słów...
I znowu płacz....

Kochana, mężczyźni maja inną naturę, psychikę....ale to, że jest inna nie świadczy, że gorsza, że nie pamiętają, po prostu niektórzy mężczyźni nie otwierają się emocjonalnie, a kobiety tak (nie wszystkie)..... Po prostu poproś go, by był z Tobą i tyle....nie musicie nic mówić, ani wspominać...po prostu milczeć w objęciach....Nie rycz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zawstydzona/y:

Do góry