Dziękuje za "diagnoze' naszej bbowej pani doktor:-), zawsze w sierpniu tak mam, potem przez wrzesien i pazdziernik pokaszelkowywujem , a potem przechodzi
.
Karola ja wiedząc po sobie, bo ja mam mega bóle przy owulacji, wiem, że mnie piersi bolą na całego dopiero po owulacji , lekarz mi tłumaczył ,że po owulacji jest zmiana w wydzielaniu hormonów, może już miałaś owu
, skoro piersi ci puchną bierzcie się z twoim M do roboty jakto mówi moja mama foremke trzeba zalać kilkakrotnie, żeby dobry efekt był
, dziś mi nawet powiedziała, że jak bedzie już maluszek z nami to ona bedzie chetnie sie nim zajmowac zebysmy mogli gdzies wyjsc czy cos szykuje sie nam dobra babcia, tylko nie wiem czy ja zechce wypuscic swojego skarba z rak, gadanie gadaniem zobaczymy jak sie "babcia "zachowa w praktyce, tak mi sie rozmarzyła dzisiaj , że pomyślałam chwileczke
, to chyba ja powinnam sie bardziej rozmarzyć, mam nadzieje, że mi pomoże w początkach bo na drugą "babcie" nie ma za bardzo co liczyć niestety, twierdzi, że powinniśmy zaczekać i, że jest za stara to co potem będzie młodsza??
Ruda nie przepraszaj tu o to chodzi zeby sie rozpisywać, oj to współczuje wyobrażam sobie jak sie czujesz.