K
kobietka22
Gość
Jak będziesz brała pamifucin to obserwuj czy się coś nie dzieje mi nic nie było, ale moja mama dostała alergii i całą ją wysypało, jakbyś czuła świąd gdziekolwiek to odstaw.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga jesli dłużej będą cie męczyły mdłości to może jakieś sucharki sobie chrupaj mojej bratowej to pomagało zanim się położyła to jadła sucharka, a też się męczyła całe doby z wymiotami, a nie denerwujesz się kochana?Bo ona to miała na tle nerwowym bała się o maluszka.
QUOTE]
Kobietko denerwuję się strasznie, zrobiłam się niesamowity nerwus, mój P. zagroził że wyprowadzi siędo czasu porodu , jesli nie zacznę traktować go po ludzku- cokolwiek by to nie znaczyło. Przecież nie traktuję go po "zwierzęcemu. Ciekawe jak on by się zachowywał gdyby żygał od 1 w nocy do 4 nad ranem. (przepraszam za wyrażenie). A dziś w dodatku oprócz mdłości mam bóle brzucha dość silne. Czy tak powinno być ??
Kobietko denerwuję się strasznie, zrobiłam się niesamowity nerwus, mój P. zagroził że wyprowadzi siędo czasu porodu , jesli nie zacznę traktować go po ludzku- cokolwiek by to nie znaczyło. Przecież nie traktuję go po "zwierzęcemu. Ciekawe jak on by się zachowywał gdyby żygał od 1 w nocy do 4 nad ranem. (przepraszam za wyrażenie). A dziś w dodatku oprócz mdłości mam bóle brzucha dość silne. Czy tak powinno być ??
Aga a gdzie suwaczek?
Mama sówka witaj to super, że dzidzia rośnie, a masz jakieś przeczucia co do płci?
Super:-)
My nadal w dwupaku ;-)