Ja się melduję po liftingu -mama piecze kuraka więc wzięłam nogi za pas i z kuchni uciekłam bleeeee
no nie znoszę zapachów
Jak nie urok to .... S kosił trawnik i kamieniem stłukł szybę w przejeżdżającym aucie
dobrze że stary gruchot i szyba boczna bo byłoby drogo...
Gosia wiem ze to ciężkie też czekałam -to na owu to na @ jak była to przynajmniej mogłam już odliczać do kolejnej owu i taka mała masakra w głowie wyszła... ja tam uważam ze i tak praca najlepiej mnie oderwała od myślenia
Agniesia82 nie brałam progesteronu bo mój gin -jak pisałam jest jasnowidzem i wiedział że samo się wszystko unormuje. Według niego jedna tragedia nie oznacza upośledzenia organizmu i nie muszę się ładować prochami -jak raz zaszłam to zajdę i drugi -miał rację
bez wiedzy lekarza nie zmieniałabym leków i dawki -choć to dziwne ze masz brać 5 dni -czemu to ma służyć?
Koti nie liczy się -pewnie się po śniadaniu ważyłaś -ja zawsze na czczo włażę na wagę -po jedzeniu więc się nie liczy:-) a że brzusio rośnie to do dumy powód
ja nie robiłam tych wymazów -ale w sumie gin się uparł że jakikolwiek stan infekcyjny widział by na wynikach krwi -cóż może naiwnie mu uwierzyłam ale myślę/wierzę że wie co mówił...
Just jak nie przestaniesz to lanie Ci spuszczę . Żadnych komplikacji nie będzie!!! jak to jest! idziesz na egzamin -oblewasz i idziesz drugi raz bo wiesz że zdasz! a z taką poważną sprawą nie wierzysz?
ludzie grają w totka bo wierzą bez sensu ze wygrają -a tutaj to jest pewne że wszystko musi być dobrze!!!
Karolcia81 idź do drugiego lekarza, nie mów mu o nadżerce i o opiniach innych lekarzy bo oleje. Jeśli Ci nie da skierowania -a nie da -to niech wypisze jakie badania się robi. Czego tu się bać? to nie on Ci płaci tylko Ty jemu i masz dostać to czego chcesz
jakie proszenie się prywatnie? co Ty mówisz -ja bym jej łeb odgryzła jakby nie wyjaśniła mi o co chodzi -swoją drogą ja jestem inna.
Anetha bardzo Cię tulę i dla Twojego Aniołka zapalam światełko (*). Wejdź na wątek -badania po poronieniu tam znajdziesz szeroką i wąską listę badań. Może skonsultuj je z lekarzem, może powie które kiedy zrobić i wyjaśni po co.
Ilonka -póki się nie urodzi bo coś się stanie, póki nie skończy roku bo się zachłyśnie, póki nie skończy 5 lat bo sie gdzieś podzieje, póki nie skończy 8 bo to już po przedszkolu, póki nie skończy 16 bo w drodze do szkoły może się coś stać, póki nie skończy 20 a w sumie ma prawko i jezu co to będzie... co zmienia że dziecko się urodzi? jesteśmy matkami i będziemy nimi całe życie -chcesz być histeryczną matką od której dzieciak zwieje z domu? -to są moje myśli przed zafasolkowaniem -ułożyłam sobie to w głowie i nie jestem histeryczną matka choć boję się jak każda. Ale trzeba odróżnić matczyny strach od głupiej histerii
Karolcia -ja też nie przytyłam do 9 tc a teraz już większe spodnie z szafy wyciągam
nie mam zamiaru się oszczędzać z jedzeniem -ja niedoszła instruktorka fitness i dietetyk z zamiłowanie;-) gdybym tu wypisała co i o której jadłam to musiałabym zacząć tak
pierwszy posiłek od 7.30 do 11.00 dwie kromy z miodem 3 herbaty z miodem śliwki truskawki winogron wafle ryżowe wafle zwykłe parówka pączek itp itd
Kaśka bo się pospieszyłaś -miałaś ze mną zdawać
mówiłam Ci zaczekaj na mnie:-) będzie dobrze -spokojnie. Ja testy zdam za 1 razem jak zawsze (do tego etapu zawsze dotrwałam) ale jazdę za 12 pewnie zdam. Nic do bani:-)
Ewelina28 po wojskowemu bardzo:-)
Uciekam do ziemniaków bo mi się z mizerią zachciało
Do jutra i bez smutów mi tu
Pa laski:-)