gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no i niestety - nie udalo sie i @ przyszla niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem dziewczynki 7 godzin za wami, więc jak u Was jest wczesny ranek to ja dopiero myślę o pójściu spać.Witaj Aneczko:-):-) :-)a co ty tak wczesnie na kompie siedzisz??
Otóż to... Że też te weekendy nie trwają dłużej... Dla mnie najtrudniejsza część mojej pracy to właśnie wczesna pobutka.No a od jutra znowu ranne wstawanie...
Trzymam kciuki!!! Na pewno wszytko będzie dobrze. Przed wejściem weź kilka głębokich oddechów i pomyśl sobie, że to już ostatni etap a potem pełen luz :-)Ależ mnie stres zjada!!! Obrona już jutro, a ja nic nie umiem... Wiem, że nie zdarzają się u mnie na wydziale historie, żeby ktoś nie zdał, ale się boję i tak. A na dodatek nie mam się za bardzo w co ubrac, a mój Misio szykuje się do tego wyjścia jakby to była jego obrona. Ja wiem, że to wredne, ale chciałabym żeby to był mój dzień, tak dawno nie miałam udanego dnia... W każdym razie proszę o kciukasy