reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane a ja sie zdenerwowałam na męża i temperatura skoczyła do 37 ale juz się powoli uspokajam :-):-) kochaniutkie uciekam lulu zaraz bo cos brzuszek mnie boli . Do juterka
Nie denerwuj się. Idz odpoczywać:)

Co do koleżanek w ciąży. To włąsciwie wszytskie już poordziły.Jeszcze jedna w listopadzie. A też byłyśmy wszystkie w ciąży razem:)No ale cóż. Miało być innaczej.

moniaq ja mam teraz podobne podejście do twojego, czyli sprawdza się stare powiedzenie, ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

kinguś śliczny brzunio

Karola nie przejmuj się i nie stresuj, faceci lubią wkurzać

Agatko mam nadzieje, ze podróż przebiegła bez problemów

U mnie też ciężarnych jak grzybów po deszczu, ale zazdrość mi już przeszła :)
pozdroowionka

No witam dziewczynki
Ja dopiero po śniadanku...Dziękuję wam za ciepłe przywitanie
Z moim nastrojem jest różnie... czasem myślę,że już ok to zaraz wpadam w mega deprechę.
Któraś z was pisała( nie pamiętam jeszcze waszych nicków),że będzie potrzebowała cioci do ewentualnej przyszłej zabawy -to ja się zglaszam.
Czasem jak moje instynkty macierzyńskie wariują to mówię mężowi,że pójdę pod szpital na Karowej w Wa-wie, bo tam jest takie okienko życia i może ktoś zostawi w nim dzidziusia to ja sobie wezmę...
kochana ja tez tak czasem mysle tylko ze u nas nigdzie w poblizu nie ma zadnych takich okienek:no::no::no::no::no:
Koti81 - świetny ten Myszokot:-D

Ewelina28 - fajnie że urlopik udany i że wypoczęłaś:-)

karolcia81, natalineczka555 - koleżanka z pracy mi mówiła, że na silne bóle miesiączkowe dobrze jest wziąć tak jak coś się już czuje ze 2 nospy, wtedy w @ mniej bolesna jest. ja nie zdążyłam wypróbować, bo już @ nie przyszła. Teraz mam bezbolesną, zobaczymy jak będzie później!

Ola81 - a ja bym chyba chciała zostać w domku:-)

moniag - to Ty bardzo wcześnie śniadanie jesz:-) Ja czasem myślę o adopcji, nawet jak swoje własne będę mieć!

O 16:30 wyjeżdżam więc najwyższa pora się spakować. Jakoś nie chce mi się jechać!I zostawiać męża i Was! Ale czasem trzeba!
ja tak wlasnie biore jak juz czuje ze sie zbliza i ze zaczyna pobolewac to sru dwa ibupromy albo jeden max i prawie po klopocie, :tak::tak::tak::tak::tak:
Chciałam was zapytać o wasze piersi tzn ich stan po zabiegu bo u mnie przed poronieniem bolały już od owu do@ a teraz nic zero napięcia martwi mnie to...
mnie tam piersi podczas cyklu nie bolą ani przed ani po ani podczas :no::no::no::no::no:

a ja przesylam fluidki :-):-):-):-):-)
na mnie jeszcze nie pora :no::no::no::no:
ąliczniutki i taki malutki mnie to sie pytali jak bylam u meza w szwajcarii czy sie nie balam bo pewnie lada dzien bede rodzić bliźniaki, a ja w siodmym miesiacu byłam :szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak::tak:
Kurcze siedzę i próbuję coś naskrobac w tej magisterce, ale mam takie dziwne jakby skurcze w okolicy prawego jajnika, tak jakby się bardzo szybko przekręcał, strasznie dziwne uczucie, przestaje i znowu za chwile łapie. Miałam tak może raz przed ciążą, nie wiem z czego to wynika, może z odstawienia tabsów anty albo ze stresu...
Kinguś to poprostu szczera prawda jest, że Twój brzuszek superaśny i malutki
A z wysypem ciężarówek też tak miałąm, a do tego na ulicy, jak kiedyś w ogóle ich nie zauważałam, to teraz widzę każdą, a jest ich mnóstwooo, ale już nie reaguję aż tak źle.
u nas nie sposob nie zauwazyc tych ciezarnych na kazdym kroku spatykam jakas a lada dzien moja siostra bedzie wygladala jak jeden wielki tir, juz zaczyna, moja kuzynka jedna i druga, wszytskie maja terminy zblizone do konca roku a ja mialam na 23 kwietnia :tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No pewnie już śpicie panienki...?
Ja z mężem popiwkowałam (jak to bywa przy piątku), teraz siedzę i oglądamtv, jutro jadę z M oglądać nasze mieszkanko, które zamierzamy kupić...tak więc trzymajcie kciukasy za pomyślną transakcję...
dobranoc

Dzień dobry dziewczynki wszystkie spicie pewnie jeszcze przy sobocie:-), ja nie mogłam już usnąć jak mąż wyszedł do pracy, wbił mi sie wczoraj kolec w noge bo wylazłam na balkon bez papci wieczorem i ten kolec na mnie czychał, i co przysnęłam to mnie uwierało bo sie urażałam:-(, a chciałam poszaleć nad jeziorkiem dziś bedzie pożegnanie lata:cool2:, ale chyba bede musiała oszczedzać noge ehhh.

reklama
Witam dziewczynki

GosiaLew odpocznij trochę po całym tygodniu pracy...

moniag nie TY jedna przeszłaś taka zmianę. Że nie liczy się dla Ciebie praca awanse, tylko dzidzia. Niektórym dziewczynkom tutaj na forum tez to sie przytrafiło:tak::tak::tak:Trzymam kciuki za pomyslną transakcje:tak::tak:

ruda85 nie denerwuj się. To pewnie nic groźnego. Powodzenia w pisaniu magisterki.:tak::tak:A o czym ciekawym piszesz??

karola322 Ty to mi się nie denerwuj:wściekła/y::wściekła/y:Mało nerw miałas ostatnio????

kobietka witaj. może jakiś okład na noge pomoże??? To cholernik kolec:wściekła/y::wściekła/y:NIe miałam kiedy czychac tylko prawie w ostatni dzień lata:angry::angry:

Agatko
czy dojechałaś bez przygód do domciu???

Dziewczynki życze miłej soboty...

Do góry