reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pewnie, że będzie....jeszcze tylko na głowie nie stawałam, ale moze to jakaś metoda ;-).
Ja jestem nastawiona bardzo pozytywnie....musi być dobrze....już nie mogę się doczekać kiedy znowu zaczniemy.
Jednego się tylko obawiam, że przy tamtej ciąży dokąd zaczeliśmy się starać to każdego dnia obchodziałm się z sobą jakby to było już. Nie podnosiłam nic, nie denerwowałam się....potem przychodział @, kilka dni luzu (bo skoro nic nie ma to można się napić winka, może zapalić), i kolejny miesiąc znowu jak w kloszu. A teraz jak to bedzie ciąża ryzyka, to chyba po pierwszej próbie już nie wstanę z łóżka.....:laugh2:

reklama
witam nowe dziewczyny i zapalam światełko dla waszych kruszynek
[*]

Ilonka
wiem co czujesz -też ryczę non stop -sama się sobie dziwię:confused:
tyle, ze ty dzióbku jesteś w ciąży, a ja nie :) Ale te hormony pewnie po u mnie się dopiero stabilizują, jeszcze w tamtym tygodniu chciałam mojego kochanego misia "pozbawić życia" a w tym tygodniu beczę tak dla odmiany :) Niech już ta @ przychodzi, bo organizm szaleje :-p

Buziaczkaa
spokojnie dzidzia będzie w najmniej oczekiwanym momencie, głowa do góry

Buziaczka Karolcia ja zaszłam w ciążę jak rzuciłam na totalny luz -zapytajcie dziewczyn -Oli, Asi -jak pisały żebym przystopowała -praca-aerobik-gotowanie i sprzątanie po nocy-praca -imprezy u siostry ZAKRAPIANE -aerobik i po prostu -dałam spokój. Raz na aerobiku przy brzuszkach zrobiło mi się tak niedobrze ze nie wiedziałam co się dzieje -ale test negatywny w 29 dc... no i bardzo późna owulacja -co było zaskoczeniem. Pozytywny test 35dc -zrobiłam go tylko dlatego że przechodziłam akurat koło apteki i kupiłam:-) Trzymam za Was kciuki dziewczyny &

Ilonka tak to jest z tymi hormonami -ciąża nie ciąża nie wolno nam beczeć bo brzydkie będziemy ale w sumie zdrowsze:-D

Na dziś już kończę.
Do juterka wariatki

witam nowe aniolkowe mamusie u nas. ja leze jak placek jutro sie okaze co z dzidzia ale czegos do cholery nie rozumiem robilismy wszystkie badania i wyszly dobre wyniki. a ja znowu plamie krwia. PRZEPRASZAM ALE ZJ...NE JEST TO ZYCIE:-:)-:)-(

karola - wiem, że to cholernie trudne być silną wtakim momencie, ale już niczego nie zmienisz. Bądż dzielna dla dzieciątka, uśmiechnij się dla niego, cokolwiek się stanie...Wszyscy to są z Tobą, z Wami myślami. Ja jak miałam plamienia nie spałam całą noc, czekając na werdykt....i każdy kto mi mówił będzie dobrze doprowadzał mnie do szału....
Bądź silna dla Fasolki.....

reklama
Agniesia82 więc powolutku wrócisz do nas:-):-):-)

pewnie tak... chociaż nie wiem, czy na dlugo...

Tak sobie myślę, że na dobrą sprawę mam tak pokręcony organizm, że słuchając jego sygnałów ciągle myślałabym, że jestem w ciąży... Heheheh... Dlatego muszę zdać się na kobiecą intuicję.

to dokladnie tak jak ja, ostatnio mam ciągle zawroty glowy i mdlości i oczywiście przychodzi @ ale taka jakaś dziwna, najpierw mam 4-5 dni plamienia, a dopiero potem @ i po też 1-3 dni plamienia... nie wiem, co o tym myśleć, a w ogole to od dwóch @ już się staramy, teraz będzie trzeci i trochę się czlowiek zaczyna wachać. Hmm, nie rozumiem tych moich plamień.

Do góry