ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Agatko ja tylko piszę najprawdziwszą prawde :-) To jest "NASZ" kropeczek i tyle. Trzyma za niego kciukasy i bede trzymała całe 9 miesięcy. I codziennie pomodlę się za niego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo sie ciesze ze wszystko wporzadku, ja dopiero 3 wrzesnia mam wizyte a duphaston też brałam od początku i cały czas biore ale prosze cie bardzo uważaj na siebie:-)Jestem jestem po wizycie:-) rano pojechałam oddać krew -progesteron w normie a hcg odpowiednie dla 5-6 tc Pani była tak uprzejma że zadzwoniła do mnie chwilę po tym jak dotarłam do pracy żeby powiedzieć że na 10 zwolnił się termin wizyty -widziałam swoją "plamkę" ma 0,46cm lekarz powiedział ze wszystko jest ok, mam się oszczędzać itp a on teraz jedzie na urlop ale 2go września mam przyjść jako pierwsza i dzwonić w każdej chwili w razie niepokoju -jest cudowny.Dał mi duphaston bo tak uważa za słuszne i tyle
Papa
milo że do nas dołączyłaś dla twojego aniołkawitajcie... jestem prawiczkiem forumowym wiec prosze o zrozumienie... ciaza po poronieniu istotny temat.. moja pierwsza ciaza ucieszyla nas niezmiernie ... w 6 tyg trafilam do szpitala ze sladowym odklejeniem kosmowki.. 3 tygodnie lerzenia i wypisana do domu z zaleceniem oszczednego trybu zycia .. duphaston i kaprogest.. moje szczescie trwalo tylko do 10 tc serduszko mojej fasolki przestalo bic.. zabieg.. od lekarza uslyszalam ze natura wie lepiej i ze tak mialo sie stac...3 miesiace odczekamy i beirzemy sie do dzieła tak to lekarz okreslil... niestety zajelo mi to troszke dluzej bo caly rok jakos nie moglam dopuscic do siebie mysli o nastepnej ciazy ... a teraz jestem w 18 tygodniu ciazy maluszek rosnie jak na drozdzach... wierze ze kazdej z nas po takim przezyciu zaswieci sloneczko i pozniej pojawi sie to oczko w glowie... trzymam za Was kciuki ...