mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
motylku jak sie czujesz już jesteście w domku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam pewnie ze sie dołączaj, bardzo mi przykro ze i ciebie to spotkało dla twojego aniołkaWitajcie dziewczyny!
Mogę się do Was przyłączyć?? Może powiem kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, za miesiąc wychodzę za mąż. Niestety połowa mojej radości odeszła miesiąc temu z poronieniem i zabiegiemStraciłam swojego Aniołka w 7 tc. Dokładnie miesiąc po poronieniu dostałam @ (w sobotę). Codziennie siedzę nad kalendarzem i obliczam kiedy możemy zacząć się znów starać. Niestety nie wiem jak mam teraz sobie to wszystko obliczyć
![]()
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie i pomożecie.
Pozdrawiam
to już masz zaplanowaną cc a mnie niewiadomo kiedy weźmie mam tylko nadzieje że nie wcześniej niż w grudniu![]()
Tak jestesmy w domu.Nie jest zle cyce bolą bo produkcja mleka idzie pełną parą i musze odciągac,ale lepiej tak niz za mało
.Szwów własciwie juz nie czuje a Veroniak jak na razie w miare grzeczna.
Witajcie dziewczyny!
Mogę się do Was przyłączyć?? Może powiem kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, za miesiąc wychodzę za mąż. Niestety połowa mojej radości odeszła miesiąc temu z poronieniem i zabiegiemStraciłam swojego Aniołka w 7 tc. Dokładnie miesiąc po poronieniu dostałam @ (w sobotę). Codziennie siedzę nad kalendarzem i obliczam kiedy możemy zacząć się znów starać. Niestety nie wiem jak mam teraz sobie to wszystko obliczyć
![]()
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie i pomożecie.
Pozdrawiam