ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Jestem Oleńko...podczytuje Was..
Olcia co u Ciebie??? Staranka jakies są?? Czy narazie STOP??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem Oleńko...podczytuje Was..
Gabrysiu ja jeszcze nic nie zaczynam, ale stwierdziłam że nie będę się nastawiać na terminy, bo zawsze później plany dają w łebIlonka – jak to już staranka- czy ja dobrze pamiętam, rozem miałyśmy czekać do stycznia???;-);-)
Nikki nas tylko tydzień różni a ty chyba jesteś styczniówka bo nie kojeze cie z grudniówek
Termin na 5 stycznia z usg, na 7 z OM. A Ty pewnie na sylwestra mamusią zostaniesz?Nikki nas tylko tydzień różni a ty chyba jesteś styczniówka bo nie kojeze cie z grudniówek
chyba tak bo usg wyszło na 30 grudnia , az OM mam na 28 chociarz lekarz twierdzi 26 tak wiec 3 terminy mamTermin na 5 stycznia z usg, na 7 z OM. A Ty pewnie na sylwestra mamusią zostaniesz?
Czyli tak świątecznie... Ja w święta zamierzam się jeszcze najeść tych wszystkich przysmaków, a 4 stycznia idę na cc.chyba tak bo usg wyszło na 30 grudnia , az OM mam na 28 chociarz lekarz twierdzi 26 tak wiec 3 terminy mam
to już masz zaplanowaną cc a mnie niewiadomo kiedy weźmie mam tylko nadzieje że nie wcześniej niż w grudniuCzyli tak świątecznie... Ja w święta zamierzam się jeszcze najeść tych wszystkich przysmaków, a 4 stycznia idę na cc.