reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ilonka – jak to już staranka- czy ja dobrze pamiętam, rozem miałyśmy czekać do stycznia???;-);-)
Gabrysiu ja jeszcze nic nie zaczynam, ale stwierdziłam że nie będę się nastawiać na terminy, bo zawsze później plany dają w łeb
napisałam, ze jestem już gotowa na staranka, bo tak się czuję, ale co bedzie to się okaże, we wrześniu śmigam na usg i do ginka więc zobaczymy czy myślenie idzie w parze ze zdrowiem, ale @ są regularne, wyniki zadowalające, więc już coś w głowie o starankach zaświtało :)

Kaska trzymam więc kciuki za betkę

Just porozmawiajcie od serca, bo nic nie rozwiąże się samo, bez rozmowy ani rusz, w moim związku w rozmowie wyjaśniliśmy sobie wszystko i teraz pomimo innych problemów trzymamy się razem i wszystko razem przezwyciężamy, razem jest łatwiej

Aguśka
, pięknie rośnie twoja dzidzia :)

Agata pomodlę się za ciebie i fasolinkę :)

A co do badań po zabiegu, ja miałam pierwsze badanie 3 tygodnie po zabiegu, wziernikiem i powiem szczerze, ze mnie nic nie bolało, może kwestia wprawy lekarza

Agatko 13x13, trzymam kciuki mocno za Was, żeby wszystko cudownie się zakończyło bezbolesnym porodem w kwietniu!!

Motylku
, gratuluję ślicznej córci!!

Kasiu0201
, mocno trzymam kciuki za betę!!

Olu81-pozdrawiam cieplutko i oby poszło po Waszej myśli!!

Aga0240, gratuluję zdrowej dzidzi, a jaka już duża!!

A mnie moja córcia malutka tak kopie, no chyba drugi urwis mi się szykuje!

witajcie
moje chłopaki posnęli-:szok:-deszcz leje i co tu robić????
na dodatek mnie brzuch boli-nie wiem boję sie trochę....
bo albo będę miała okres albo coś sknocili przy zabiegu :-:)-:)-:)-:)-(
w dodatku mam dużo śluzu...tak jak w czasie dni płodnych.......:shocked2::dry:-już nic z tego nie kumam:no::confused:
czytałam trochę co u Was....ale nie mogę tego ogarnąć...tyle żeście napisały.

zagłosujcie na mojego rumburaka ;) :cool2:
sms o treści PLAC 906 na nr.70068
z góry dziękować :tak:

reklama
Do góry