kinguś
Nie poddam się
Witam:-)

U nas wszystko ok. Mała kopie a ja spać w nocy nie mogę ;-);-)
Super wiadomościSłuchajcie, Szwagier wczoraj został posadzony a dziś postawiony na nogi :-) Rokowania są bardzo dobre. Jest osłabiony i będzie wymagał rehabilitacji, ale wróciło mu czucie i w nogach i w rękach.

Przyjdzie przyjdzie ;-);-)Kinguś to najlepsze by już mogło niespodziewanie przyjśćFajnie by było
![]()
Super:-) A teściowaw zeszlym tyg wazyl juz 5,300 (na plusie 0,700 w tydzien) jestem ciekawa ile ma teraz jutro przyjdzie polozna to pewnie sie dowiem.

A dlaczego lekarz kazał aż do stycznia czekać??a tak a propos zaciążania, to ostatnio zdałam sobie sprawę, ze psychicznie jestem już gotowa na starania i w sumie zastanawiam się czy czekać do stycznia czy też zacząć wcześniej
czy byłoby grzechem jakbym wcześniej zaciążyła?
Czerwiec piękny, ja się urodziłamW końcu bedzie i u nas maleństwo. Nic na siłe. Juz to zrozumiałam od kilku miesięcy. Może my będziemy mamy majowe, a jak nie to i czerwiec piekny miesiąc.

Lepiej pójść już w wynikami
Chodzi o zrobienie badań bez skierowaniabo jutro musiałabym jechać na 7 do laboratorium i nie wiem co robić???![]()
![]()

Ale za 3 miesiące to będę mocno trzymać kciukia jednak przyszła@
no trudno nie można mieć wszystkiego
to fakt staranka zawieszone(na jakies trzy miesiące) teraz tylko przytulanki bezpieczne

Śliczna dziewczynka. Jeszcze raz gratulujęWitam po tygodniowej nieobecnosci i o 10 kilo lrzejsza..Wpadłam tylko na chwile zeby przedstawic Wam córeczke.I powiedziec ze na razie jest grzrczna ale cyce i pupa dalej bolą wiec długo nie posiedze.

U nas wszystko ok. Mała kopie a ja spać w nocy nie mogę ;-);-)