reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasamaj ano :) pochodzę z Olsztyna, obecnie siedzę w Toruniu, a po obronie sią okaże gdzie wyląduję, ale miaso rodzinne i jego okolice uwielbiam...
Lenka to dobrze, że wszystko ok., ciesze się. Teraz już z górki zobaczysz

reklama
hej kobitki
to znowu ja -maruda
i co ?
i nic
poszłam sobie z Wercią na dworek posiedziałam popłakałam koleżance w rękaw i poszłam grać w ping-ponga tylko buciki miałam mało wygodne ale i tak sie wymęczyłam że zmykam spać

AGATKA nie smutać mi się tylko brzuszek od cioci pogłaskać i fasolince dobranoc powiedzieć
EMY tak sie ciesze ze sie pojawiłaś bardzo dobrze że już to paskudztwo wygoniłaś

do jutra dziewczynki

spokojnej nocki

kasiu kochana więcej optymizmu. Cos nam ostatnio sie smutna zrobiłaś. Usmiechnij się nastaw do zycia pozytywnie skarbie. Bo z takim nastrojem daleko nie zajdziesz. A i Wercia chce mame uśmięchniętą widzieć. :-)

Nikki - ja nie to mialam na mysli,że coś się może stać..... Tyle już przeszłaś, że teraz będzie wszystko idealnie i będziesz razem ze swoją młodą damą ciasta wypiekac za jakies 3 lata :)
Jeśli mogę niedyskretnie zapytać, bo tego nie wiem... - Ty w 7 tyg straciłaś pierwsze dzieciątko, to już wtedy widać był płeć?

Emmy - miałam dodać,że ja ze staraniami też do przyszłego roku muszę czekać, a teraz ZAKAZ zachodzenia w ciążę - tyle tylko,że pigułek nie łykam...w s umie nawet żaden lekarz nie zapytal czy chcę...hmmm może wiedzą,że i na przytulanki ochoty brak :no::zawstydzona/y:

gabrysiaa, po prostu od początku czułam, że to córcia i imię było już wybrane... także nie chodzi tu o usg ani żadne badania, tylko serce mamy czuło, że to będzie córeczka.......

Emmy - miałam dodać,że ja ze staraniami też do przyszłego roku muszę czekać, a teraz ZAKAZ zachodzenia w ciążę - tyle tylko,że pigułek nie łykam...w s umie nawet żaden lekarz nie zapytal czy chcę...hmmm może wiedzą,że i na przytulanki ochoty brak :no::zawstydzona/y:
Gabrysiu, myśle, że to nie o to chodzi, ze ci lekarze tacy domyslni jak piszesz. Raczej to ten problem, ze bardzo czesto jak pacjent sam nie dopyta to lekarz nic nie powie. A tak nie powinno byc. Bo podczas wizyty mozna dowiedziec sie o zakazie zaciazania i z wrazenia zapomniec poprosic o pigulki, czy rade nt. antykoncepcji

Kasiu, dobrze będzie. a troche pomarudzenia kazdej z nas sie nalezy ;-)

reklama
Witam, ja tylko na chwilę.
Agatko13 gratuluję 2 kreseczek
Kasia0201 więcej optymizmu Ci życzę :-)
Nikki fajnie, że córcia będzie.
Ilonka26 gratuluję zielonego światełka

No a przede wszystkim gratulacje dla Motylka.

Wszystkie pozostałe kobitki pozdrawiam gorąco.
A co u mnie? Padam ze zmęczenia. Tydzień mi minął jak by to był jeden dzień, więc podejrzewam, że weekend mi minie jak przedpołudnie;-). Dziś z M. złożyliśmy prysznic, jutro podłączamy, kupujemy sprzęt agd, i jeszcze umówiłam pana na pomiar kuchni do mebli. I jeszcze tysiąc innych rzeczy do zrobienia. A jeszcze nie byłam na plaży. Ale w ten weeknd musę tam pojechać, chociaż się wykąpać.
Idę spać, bo jutro o 6 wstaję.
Dobranoc

Do góry