Witam kochane niedzielnie.
Agnieszka Gizmo słodziutki , pyszczek ma do zacałowania :-)
Agatko tak jak mi napisałaś, my jesteśmy mamusiami naszych Aniołków, i nikt nam tego nie odbierze.
Asiu kochanie a jak twoje samopoczucie?? Dalej nie wierzysz że wam się udało dojść do porozumienia i że zaczęłas poszukiwania i przygotowania do TEGO dnia??? Masz się cieszyć tym a nie niedowierzać
:-):-):-)
Motylku jak Ty sie czujesz??? Wroniczka daję Ci dalej popalić??? Mam nadzieje że nogi juz tak nie puchną
Ugłaskaj brzuszek od e-cioci
Sonitka u Ciebie licze na to że kłótnie już dawno zażegnane i juz macie radosne dni
Wróbelku jak maluszek??? I jak Twoje przygotowania do ślubu?? Napewno Ci ciężko jak nie ma kto przy maluchu pomóc:-
-( Ale poradzisz sobie
Olcia magisterko gdzie jesteś???? Jak Twoja dietka?? Dalej spada waga???
Selenko Ty już masz kompa zrobionego???? Jak Madzia jestem ciekawa???
AgaAj a co u Ciebie?? Napisz cos.. Lubię czytać Twoje posty, mimo że są krótkie ale wiem wtedy że zagladasz
Edzia słodziutka widać nie masz czasu pisać. Jak sie czujesz??? Pozdrawiam
Agniesia82 odezwij się
elfa życzę Ci z głebi serca szybkiego ujrzenia II kreseczek na teście:-):-)
Nikki a Ty jak się czujesz??? Upałów mam nadzieję że u Ciebie nie ma i możesz troszkę odetchnąć:-):-)
Carri proszę mi sie tu zameldować
Odliczam dni ile Cię nie ma i niedługo list gończy bedzie wysłany za Tobą
Alutka Nasze Aniołki sie nami opiekują, i napewno nie chciałyby żeby ich mamusie chodziły zapłakane i zasmarkane. One tam na górzę chca być z nas dumne i pokazywać nas innym Aniołkom jak jestemy radosne i usmiechnięte:-):-)