reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki, wracam do Was po kilkumiesiecznej nieobecnosci.
Wracam z nowa nadzieja, z olbrzymia checia maluszka...!
Witam wszystkie dziewczynki!
Zaczynam staranka!

Trzymam więc za ciebie kciukaski i owocnych starań życzę

Witam dziewczyny, dawno nie pisalam, ale ostatnio mialam troche na glowie.

Musze sie pochwalic, ze od dzisiaj jestem mgr:)
gratulacje, ja bronię się za rok :-(

daaa i ja trzymam kciuki

A ja Ciagle nadrabiam zaległosci i .....odpisuje

Daaaa no to bede kciuki trzymac jutro .... Życze powodzenia !!!!!:-)

Ilonka ciesze sie ogromnie ze wrócilas, no i zycze by te staranka Trwały jak najkrocej !!!!

Syla badz dzielna , wytrzymasz jeszcze troszke ...Wikus poczekaj jeszcze troszke w mamusi !!!

Gosiak gratuluje tytułu MAGISTRA !!!!

Przyszła Mamusia .....jeszcze 2 dni i obrona !!!

Selenko jeszcze kilka dni i ty tez bedziesz tulic swoja Madzie !:tak:

KasieKkM OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!
MARCELKU WITAJ NA SWIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz to nic jak tylko zyczyc Ci cudownych chwil!!:tak::tak::tak::tak:

Cyniczna ciesze sie ze czujesz ruch dzidzi , piekne uczucie ....Mam nadzieje ze problemy ze zdrówkiem szybciutko sie skoncza Ohh jeszcze troszke a zaczniesz szalec z zakupami :happy2:

13x13 gratulacje dla meza MAGISTRA :) No no widze ze zaszalałas ostatnio hehe kacyk chyba dał Ci sie we znaki. a PRZEDE wszystkim ciesze sie ze jakos przebrnełas przez weselich!!!:-)

Ehhhh za duze tego jak zwykle ..... wiec nie odpisze wszystkim choc kazdej z Was chciałabym chociaz slówko napisac ..... byscie wiedzieli ze o Was pamietam .

Edytko ciesze sie ogromnie ze wróciłas Brakowalo mi Ciebie, odrazu jest inaczej , jest lepiej :-):-) Dziekuje za to ze jestes !!!!!

Ola wyczytalam ze mnie poszukiwałas na forum..... chciałabym zakomunikowac ze JUZ JESTEM!!!!!

witm!

gosia gratki z okazji otrzymania tak zacnego tytulu mgr:))

dzisiaj troszke smutno się zrobilo... ale na pewno wszystko bedzie dobrze, wiem że takie gadanie straszliwie wkurza, ale trzeba myslec pozytywnie, to bardzo ważne.

Naprawdę dziewczyny, ile ja się oryczałam będąc w 2 ciązy, co chwilę sprawdzałam czy nie mam krwawienia, jak juz czulam ruchy i mala nie ruszala sie kilknascie minut panikowalam strasznie, jak zaczynala sie za bardzo ruszac to samo.....

i jak strasznie mnie wkurzalo gadanie innych,,, bedzie dobrze, nie nakrecaj sie, nie czytaj gluipot w necie, a wiadomości wcale nie były naklepsze, mała od 31tc była szczuplutka, potem miała zaburzenia wzrostu- wymiary mierzone w tygodniach znacznie odstawały od siebie.

A ja siedzialam od 6 tc na L4 i miałam już obykane wszystkie warianty chorób u malej, ale w glębi serca wierzyłam ze bedie dobrze, modliłam się gorąco również do św. Józefa i wierze że moje błagania zostały wysłuchane.

strasznie zazdrościłam mojej siostrze, ona tez byla w ciazy tylko 4 tygodnie pozniej zaszla. Ma 35, 11lat nie mieli dzieci, i w ciazy bylo wszystko ok, zadnych probemow, pracowala do konca... a ja stracilam prace, dostałam przedluzenie umowy tylko do porodu przez to L4, no al e niczego nie zaluje, ani pracy, an strsu, ani bólu porodowego bo mam obok, słodko śpiącą Hanię.

i Wy dziewczynki musicie wierzyc ze w koncu sie uda, po prostu musoi tak byc i koniec, nie ma inej opcji. To jest bardzo ważne, bo rzecoez wiara czyni cuda. No a stres wcale naszym dzieciaczkom nie pomaga.

tak wiec głowy do gory, staraczkom powodzenia, cięzaróweczkom pogody i spokoju, cierpliwości życzę

Miłej Nocki życze, ja dzisiaj sama z Córeczką, bo mąż w pracy:))

dobranoc

Pati strasznie mi przykro (*) :-:)-:)-:)-(

Pixelko corcia jest przesliczna :-)

AgaAJ cudnie wygladalas :-)

Ostatnia edycja:
Ehhhh miałam sie do Was wczesniej odezwac ale mój maz zajał komputer bo wciagnal sie w gre i nie moglam z Wami pisac
Poza tym u mnie tak sobie , mogło byc lepiej zalapalam "dołka", jest mi troszke ciezko ale jakos daje rady.
Wczoraj maz sie rozkleił , brakowało mu córeczki .... naszej córeczki
Było mu tak ciezko a ja nie mogłam mu nic powiedziec , pocieszyc go w zaden sposób ....Nie widziałam go dawno w takim stanie .... było mi przykro
Ja poruszyłam "TEN" temat a potem to juz samo tak poszło lawinowo - to wszystko przeze mnie :-(
Teraz ja jestem sama w domu , maz w pracy i sobie nie umie poradzic z tymi myslami :-(

Kocham bardzo mojego meza i tak bardzo bym chciala ulzyc mu w tym bólu ale nie potrafiłam....jestem zła na siebie

reklama
Do góry