reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki mam do Was mega prośbę... Trzymajcie jutro kciuki, bo mam rozmowę o pracę... :sorry2::sorry2: Tak bardzo mi na niej zależy... :sorry2::sorry2:

reklama
Dziewczynki witam serecznie ja tylko daje znac , że żyje
PatiB dal Twojego aniołka
[*] strasznie mi przykro
Pixelo śliczna laseczka pojawiła sie nam na świcie :-) jeszcze raz GRATULUJE
Kasiu ciesz sie , że dzidziolek już na świecie buziaczki słodkie dla mamusi i synusi
Agus Aj śłicznośći :-)

dzieczynki pomódlmy sie za Sylę i Wikusie aby jak najdłużej siedziała w brzuszku u mamusi . . . . Syluś kochanie cały czas jestem z Toba moje słoneczko

Pozdrawiam Was gorąco . . .

dzieczynki pomódlmy sie za Sylę i Wikusie aby jak najdłużej siedziała w brzuszku u mamusi . . . . Syluś kochanie cały czas jestem z Toba moje słoneczko

Nie wiedziałam, że znowu jest coś nie tak :-( Oczywiście pomodlę się dzisiaj za Sylę i Wikusię. Mam nadzieję, że malutka poczeka jeszcze chociaż z 5 tygodni :-(Biedna Syla... Wszystko pod górkę :-(

Witam dziewczyny, dawno nie pisalam, ale ostatnio mialam troche na glowie.

Musze sie pochwalic, ze od dzisiaj jestem mgr:)

Chociaz jedna rzecz, ktora udala mi sie w ciagu ostatnich 2 miesiecy...

Pixelko, Kasiu bardzo serdecznie gratuluje Wam waszych malych pociech...

Selenko, kciuki zaczne trzymac juz od dzisiaj, tak na wszelki wypadek.

Aga, sliczna z Was para. Gratuluje :)

Witam nowe aniolkowe mamy - [*] dla Waszych aniolkow.

Pati, strasznie mi przykro, trzymaj sie. A to dla twojego aniolka [*]

dziewczynka Syla nie wyjdzie juz ze szpitala zostanie do rozwiazania lezy cały czas ma podłozone klocki pod łózko nie ma mowy o jakimkolwiek wstawaniu liczy sie każdyc dzien . . .

gosiak gratuluje magistra wiem jaka ulge odczuwasz sama to przechodziłam w grudniu

reklama
Witam seredecznie troszke mnie nie było ....a tu takie infirmacje

Przedewszystkim Patii:-( dla Twojego Aniolka (*)....Brak mi słów:-(
TRZYM SIE KOCHANA ,jestem z TOBA !

Agnieszka Aj cudnie wygladaliscie , piekna z Was para !!!!! Ksiezniczka i Ksiaze i mala Sniezka :-)

Pixelko Twoje dziecie cudne , poprostu piekne !!!! Jescze raz GRATULUJE!!!!!

Do góry