reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati b straciła maluszka??? Nie doczytałam, przykro mi bardzo.
marlenko, tak , w sumie to dwa dni , bo czwartek rano.. strasznie się boję.
Ee, nie marudzę Wam.
Pati, naprawdę mi przykro. dla Twojego aniołka (*)

Laurka przecuwdonwa pieknosci normalnie:)))
Kasiek czekamy na zdjecia Marcelka :)))
Selenka 3 mam za Was kciuki kochanja bedziesz wsyztsko dobrze
matko jak ten czas zlecial :)))
ja juz tez chce byc w ciazy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

selenko wiec trzymam kciuki ...marudz ile wlezie bo to forum to taka terapia...
przykro ze kolejne zle wiadomosci ...
alutka ,alicja witaski

gloria trza bylo powiedziec ze planujecie slub...tylko to kwestia czasu pieniedzy itd...(kurcze tylo robia pod gorke)

Mówiłam, ale nic z tego, co innego jakbyśmy byli narzeczeństwem i mieszkali osobno ale jest inaczej i nawet razem księdza na kolędzie przyjmujemy,
chyba się zraziłam do kleru, doszperałam się w prawie kanonicznym że osoby po slubie cywilnym i żyjące bez ślubu nie mogą byc chrzestnymi bo nie są przykładem wiary:szok:

Ja też szukałam wiadomości o Pati i nic nie mogę znaleźć z tego co wiem to miała mieć usg ale chyba nie napisała żadnych wiadomości po nim.

reklama
gloria, Pati napisała na styczniówkach o obumarciu ciązy.
Wiem co czuje. Przezyłam to rok temu. zadne słowa dziś nie ukoja jej bólu.

Do góry