reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie z tym zaciąrzeniem po poronieniu to bardzo indywidualna sprawa.Ja po pierwszym poronieniu nie chciałam szybko zajsc w ciaze odwrotnie było w zeszłym roku.Wiedziełam ze jak tylko bedzie to mozliwe chce dzidzie.Znam dziewczyny które nie doczekały nawet pierwszej @ po poronieniu i zaciazyły i ciaża bezproblemowa.Wszystko indiwidualna sprawa.

reklama
Asiu to kroczek do przodu jak lekarz umówiony. Bedzie dobrze zobaczysz.

Olcia
to ja czekam na wiadomości jutro od Ciebie jak wrócisz z wizytki. Szkoda że tak wcześnie musisz wstać.

Jejku a ja sie boję że mi nie uda się szybko zafasolkować. Tak jak to było teraz 4 latka. I wiem czuję że mi się nie uda.:-(
dziewczynki później jeszcze wpadne. Miłego popołudnia. Choć u mnie deszczowe

Asiu to kroczek do przodu jak lekarz umówiony. Bedzie dobrze zobaczysz.

Olcia to ja czekam na wiadomości jutro od Ciebie jak wrócisz z wizytki. Szkoda że tak wcześnie musisz wstać.

Jejku a ja sie boję że mi nie uda się szybko zafasolkować. Tak jak to było teraz 4 latka. I wiem czuję że mi się nie uda.:-(
dziewczynki później jeszcze wpadne. Miłego popołudnia. Choć u mnie deszczowe

Ola jak Ci sie nie uda,ja mam 1 jajowód i myslałam ,ze po operacji mam zrosty na tym jajowodzie i,ze nie zajde a Ty nie masz takich problemów to dllaczego tak myślisz

Olu nie jest zle chociaż brzuch pobolewa ale to chyba przez ta mała bestie bo wierci sie niemiłosiernie:sorry2:.A Ty jak widze juz lepiej.Z tym bieganiem do toalety to mi do tej pory zostało:no:.Przedtem sie martwiłam krwią teraz że to wody płodowe i nie rozpoznam:szok:.Paranoja jakas.

Ola, teraz czekałam 4 lata. Jeden jajnik mam Niby PCO, nie pękające pęcherzyki. Ide do lekarza za miesiąc jak mi sie nie uda zafasolkować i będzie działał. Ale mam jakieś przeczucie że troche to potrwa. Obym sie myliła.
TO faktycznie Tobie super że sie udało.

Ej proszę takie złe myśli odgonić, co się ma nie udać, wszystko się uda.

Jeden jajnik mam Niby PCO, nie pękające pęcherzyki. Ide do lekarza za miesiąc jak mi sie nie uda zafasolkować i będzie działał. Ale mam jakieś przeczucie że troche to potrwa. .
To będziesz miała miłą niespodziankę :tak::tak:
Ja polecam metformax- u mnie zadziałał rewelacyjnie ;-)

oj aga i co sie pieklisz :-) przecież jest super że dzidzia zdrowa ale ci psikusa zrobia że to kobietka ważne ze zdrowa i duża

Ps mam prośbe o wklejanie teraz takich info na nowym wątku, bez obrazy ale malutko piszesz a niektore dziewczyny tutaj duzo pisza (w tym ja) no i jak znam życie trudno będzie sie potem twojego posta doszukac innym... tutaj będziemy chyba pisac tylko o planowaniu ciąży po poronieniu i ogólnie pewnie będziemy klepac... odpisywac innym pocieszac pisac o obawach itd :-)

reklama
Do góry